Krijg snel hulp en hulp. Zoek niet verder, hier is Zalando contact nummer!
Bienvenue sur phone-number.be. A partir d'aujourd'hui, vous pouvez enregistrer vos appels pour 30c par minute. Vous devez avoir la permission du payeur de facture pour continuer. Nous fournissons une connexion d'appel avec enregistrement avec 32702 numéros. Veuillez noter que les appels vers d'autres numéros d'accès (pas 32702) ne seront pas enregistrés et que nous ne sommes en aucun cas affiliés aux sociétés ou à la marque réelle répertoriée sur ce site. Vous devez avoir plus de 18 ans ou avoir la permission du titulaire du compte. service fourni par Halak Online Ltd.

Bel Zalando Klantenservice Contact Telefoonnummer & sla op in het geheugen

Zalando Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 08:00PM

Saturday

10:00AM - 06:00PM

Sunday

10:00AM - 06:00PM

Zalando – het beginDavid Schneider en Robert Gentz richtte Zalando op in 2008 nadat zij geïnspireerd raakte door het Amerikaanse bedrijf Zappo. Het begon in Duitsland met schoenen, kleding en modeaccessoires en ondertussen is het bedrijf internationaal uitgegroeid. Hoewel het hoofdkantoor nog is gevestigd in Berlijn, verkoopt het bedrijf ook in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Spanje, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en Polen. Deze landen hebben gelokaliseerde websites waarop de klanten de collecties kunnen bekijken en bestellen. Tegen het jaareinde van 2015 had Zalando 9.987 werknemers, waarvan een groot gedeelte bij de klantendienst werkt en te bereiken is via het Zalando telefoonnummer 0800 490 80. In 2005 had het bedrijf een omzet van 2,958 miljard met een winst van 121,5 miljoen.

De collectie van Zalando

Zalando is een online winkelparadijs voor dames, heren en kinderen. Naast kleding vindt de klant hier accessoires en schoenen om de look af te maken. Zowel jong en oud kunnen hier naar hartenlust winkelen tussen de hipste merken. Of de klant nu kleding zoekt op budget, of juist de nieuwste merken; Zalando biedt het allemaal. De bestellingen worden gratis thuis afgeleverd. Heeft de klant problemen met de bestellingen, dan kan het Zalando telefoonnummer gecontacteerd worden.
Zalando biedt een uitgebreid aanbod van verschillende merken zoals Adidas, Birkenstock, Calvin Klein, Dorothy Perkins, Diesel, Esprit, G-Star, Lipsy, New Look, Polo Ralph Lauren en Vero Moda.

Zalando telefoonnummer

Het bedrijf is telefonische te bereiken op het Zalando telefoonnummer 0800 490 80, van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Hiernaast is het mogelijk om online een contactformulier in te vullen waarin u uw vraag of probleem kunt melden. De klantendienst neemt dan zo snel mogelijk contact op met de klant. Door aan te melden voor de nieuwsbrief, blijft de klant altijd op de hoogte van de laatste updates. De klant kan zich op ieder moment hier weer voor afmelden. De website geeft ook de mogelijkheid aan de klant om zelf antwoorden te vinden op vragen. Onderwerpen die hierbij behandeld worden zijn onder andere betaalwijzen, cadeaubon & kortingscode, voorwaarden kortingscode, cadeaubon kopen, verzending, retournering, terugbetaling en een fashion woordenlijst.

Zalando op social media

Zalando is te volgen op verschillende social mediakanalen. Zo kan de klant op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe collecties en aanbiedingen. Dit kan via Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en Techblog. Heeft de klant vragen over deze nieuwtjes, aanbiedingen of een nieuwe collectie, dan kan men het Zalando telefoonnummer contacteren.

Zalando Klantenservice vermoeit je?

Deel met ons de ervaring van de Zalando Australia Services (wachttijden, beleefdheid, professionaliteit, etc.), de prijs van retentiebevorderingen voor klanten en waardevolle tips voor alle klanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *