Get Help and Assistance Quickly. Look no further, here is VOLVO contact Number!
We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call VOLVO Customer Services Contact Phone Number & save in memory

VOLVO Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Volvo – het bedrijf
Sinds 1927 produceert het Zweedse bedrijf vrachtwagens, bussen, scheeps- en vliegtuigmotoren en constructiemachines. Het produceert in 18 landen ongeveer 200.000 voertuigen per jaar. De productie van personenauto’s is in 1999 verkocht aan Ford onder de naam Volvo Car Corporation. In ruim 190 landen worden de voertuigen die Volvo produceert verkocht. Het bedrijf had een omzet van SEK 283 miljoen in 2014 met een winst van SEK 2.2 miljoen. Van de totale omzet was ruim 20% afkomstig van constructiemachines en 60% van de verkoop van vrachtwagens. In dit jaar had het bedrijf 92.822 werknemers die te bereiken zijn via de Volvo telefoonnummers.

De missie van Volvo
De missie van Volvo is om het leven eenvoudiger, veiliger en beter te maken. Zij hebben drie kernwaarden waar zij veel waarde aan hechten: veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn. Zij willen beschermen wat belangrijk is, willen de klant een speciaal gevoel geven en zijn er trots op dat ze de wereld een beetje beter op maken voor iedereen. Dit willen ze ook bereiken via de uitstekende klantendienst die via het Volvo telefoonnummer te contacteren is. De veiligheidsinnovaties die door Volvo zijn geïntroduceerd is iets waar het bedrijf bekend om staat. De bekendste uitrusting is bijvoorbeeld de driepuntsgordel.

Volvo telefoonnummer
Volvo is op verschillende manieren te bereiken. Het Volvo telefoonnummer is 02 482 72 22 en het e-mailadres [email protected] Het postadres is Volvo Car Benelux, Customer Service, Hunderenlaan 10, 1082 Brussel. Het Volvo telefoonnummer van dit kantoor is 02 482 71 11. Hiernaast kan de klant de klantendienst contacteren via social media (Facebook,Twitter en YouTube) en hier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Volvo telefoonnummers voor andere afdelingen
Volvo heeft verschillende afdelingen die op verschillende Volvo telefoonnummer te bereiken zijn. Volvo Car Insurance is te contacteren op 03 247 23 80 of het e-mailadres [email protected] met het postadres Amazon Insurance NV, City Link, Posthofbrug 14, 2600 Antwerpen. Voor pech onderweg is het nummer 0800-15 475 beschikbaar en belt de klant vanuit het buitenland dan kan 0032 2 773 61 12 gedraaid worden. Met Volvo Assistentie is de klant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschermd. Deze afdeling is te bereiken vanaf het eigen land en buitenland en hulp is direct in eigen taal beschikbaar. Klanten die vragen hebben over wagens en diensten of die graag eens een testrit willen maken, kunnen terecht bij een Volvo-deler in de buurt. De contactgegevens per Volvo-deler zijn beschikbaar op de website. Ook kan de klant de fabriek in Gent bezoeken tegen betaling. Een bezoek duurt 2 uur en bestaat uit een introductie gevolgd door een bezoek in de Lasfabriek en in de Eindassemblage. Dit is via de website te reserveren.