We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Vodafone Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Vodafone Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 10:00PM

Saturday

08:00AM - 10:00PM

Sunday

08:00AM - 10:00PM

Vodafone– een stukje geschiedenis
Vodafone is een dochteronderneming van het moederbedrijf Vodafone Group waarvan het hoofdkantoor in Newbury in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd. Het is marktleider in de wereld van mobiele telefonie en, gekeken naar de omzet van het bedrijf, is het het grootste mobiele telecommunicatienetwerkbedrijf ter wereld. In 1982 is het bedrijf opgericht in het Verenigd Koninkrijk en het eerste telefoongesprek vond plaats in 1985. Ondertussen is het bedrijf uitgebreid naar 42 landen in het Midden-Oosten, Europa en Azië. Proximus is een bekend bedrijf in België dat een partner is van Vodafone. Op het moment maken meer dan 400 miljoen klanten gebruik van het Vodafone netwerk. En deze klanten worden opgevangen door verschillende Vodafone telefoonnummers die leiden naar verschillende afdelingen.

Uitvoerig Vodafone
Televisie, vast internet en mobiele abonnementen is een greep uit de diensten die Vodafone beschikbaar heeft. Hiernaast kan de klant kiezen uit gsm’s met geavanceerde functies zoals toegang tot internet, apps, e-mail en camera’s. Het bedrijf biedt voordelige prijzen voor nationale en internationale bundels, biedt toegang tot draadloos internet en de smartphones hebben touchscreen. Vodafone heeft miljoenen klanten die overal ter wereld zijn verspreid. Dit is het resultaat van de voordelige prijzen in combinatie met de uitstekende klantenservice en diensten en producten van hoge kwaliteit. Om deze uitstekende klantendienst zelf mee te maken, kan de klant het Vodafone telefoonnummer contacteren. Verder staat het bedrijf bekend om aanbiedingen voor onbeperkt gebruik.

Vodafone telefoonnummer
Algemene vragen kunnen gesteld worden via het Vodafone telefoonnummer 0044 1635 33251. De klantendienst staat bekend om klantvriendelijkheid en staat haar klanten graag te woord. Daarom heeft het bedrijf meerdere opties gegeven om klanten te helpen bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen. De klant kan zelf op zoek gaan naar antwoorden tussen de veelgestelde vragen. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan de klant via e-mail contact opnemen met de klantenservice. Ook via een online formulier is het mogelijk om klachten en opmerkingen bij de klantendienst neer te leggen.

Vodafone beschikbaar op social media
Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken en ook Vodafone maakt er gebruik van om er zo veel mogelijk klanten mee te bereiken. Het is voor hen een uitstekende manier om hun klanten op de hoogte te houden en een groot publiek te bereiken. Is de klant actief op Twitter, dan kan @VodafoneGroup gevolgd worden. Via YouTube kan de klant via ‘vodafonemedia’ video’s bekijken en professionelen volgen het bedrijf op LinkedIn onder de naam ‘Vodafone’. De snelste en meest persoonlijke manier om met de klantendienst te communiceren is via het Vodafone telefoonnummer.

Vodafone Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Vodafone Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *