We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call VLM Airlines Customer Services Contact Phone Number & save in memory

VLM Airlines Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 04:00PM

Saturday

Close

Sunday

Close

VLM Airlines
VLM is een Belgische luchtvaartmaatschappij die in 1993 tot stand is gekomen. Het begon met kleinschalige vluchten tussen Antwerp Airport en London City Airport, maar is na een overname door Air France – KLM tot de meest succesvolle luchtvaartmaatschappij in België. Het heeft nu een uitgebreid netwerk van routes die van Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam en Luxemburg vliegen tot Londen, Manchester en Jersey die online of via VLM Airlines telefoonnummer geboekt kunnen worden. Op haar hoogtepunt heeft de luchtvaartmaatschappij meer dan 500 vluchten in een week verzorgd vanuit London City Airport. De VLM-toestellen vliegen sinds de overname door Air France – KLM in de Cityjet-kleuren. In combinatie met deze luchtvaartmaatschappijen vervoert het per jaar maar liefst 1 miljoen passagiers per jaar.

Vluchten via VLM
VLM Airlines heeft een beperkt aantal bestemmingen: Antwerpen, Birmingham, Friedrichshafen, Londen Luton, Southampton, Berlin Tegel, Düsseldorf, Hamburg, Rotterdam en Waterford. Het bedrijf biedt budgetvriendelijke reizen met gratis ruimbagage en gratis service aan boord. Hiernaast is het mogelijk om via de website kwalitatieve lokale hotels en autohuur te boeken bij één van de vertrouwde partners. Via de luchtvaartmaatschappij is het ook mogelijk om een vliegtuig te charteren. Rocksterren, popgroepen, sportteams en royals hebben hier al gebruik van gemaakt. Vooral voor groepen van 40 personen of meer zijn de prijzen om een vliegtuig te charteren aantrekkelijk. Naast de bovengenoemde opties, biedt de luchtvaartmaatschappij zakelijke reizen met business lounges, ACMI/ Wet Lease, groepsreserveringen, reizen met huisdieren en hulp voor kinderen die alleen reizen. Deze afdelingen zijn te bereiken via het VLM Airlines telefoonnummer.

VLM Airlines telefoonnummer
VLM Airlines ligt op International Antwerp Airport, Airport Building B50, 21 Deurne. Het bedrijf is te bereiken op het VLM Airlines telefoonnummer 03 285 68 66. De openingstijden van de klantendienst zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur en op zondag van 16.00 tot 20.00 uur. De lijnen zijn met kerst en nieuwjaar gesloten. Verder is het bedrijf te bereiken op het e-mailadres [email protected]

Social media en internationale telefoonnummers
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en promoties is het bedrijf te volgen op social media. Volg hen op Twitter en Facebook en blijf up-to-date.
Is de klant in het buitenland, dan is het mogelijk om hen op verschillende internationale VLM Airlines telefoonnummers te bereiken: Vanuit Duitsland kan dit op 0049-221 99574 837, Ierland is 00353 76 68 05 593, UK is 0044 845 52 80 678, Nederland is 0031 107 45 00 20, Zwitserland is 0041 435 08 06 75 en Oostenrijk is 0043 720 11 60 89.

VLM Airlines Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the VLM Airlines Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *