We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Vanbreda Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Vanbreda Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Vanbreda Risk & Benefits
Deze toonaangevende verzekeringspartner is de grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant. Het bedrijf is opgericht in 1937 met de hoofdzetel in Antwerpen. Sinds de oprichting formuleert het bedrijf antwoorden op risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. De 550 werknemers hebben een grondige kennis van de activiteiten en risico’s van hun cliënten en hun technische expertise en uitstekende klantenservice, ook via de vele Vanbreda telefoonnummers, zorgen ervoor dat 95% van de cliënten bij het bedrijf blijft terugkomen. Het bedrijf bedient meer dan 30.000 cliënten vanuit 11 kantoren in de Benelux. Hiernaast hebben ze een Europees partnership met EOS RISQ en internationale partnership met Lockton Global.

Vanbreda diensten
Vanbreda helpt zijn klanten voornamelijk met 3 diensten. Zij geven verzekeringsadvies over patrimonium, personen en aansprakelijkheid. Aan de hand van riskmanagement verbeteren zij het bedrijfsprofiel van hun klanten en beperken de risicokosten om een optimale risicofinanciering uit te werken. Ten slotte regelt de claimsafdeling schades van contaminatieschade over medische aansprakelijkheid tot bouwschade. De verschillende afdelingen zijn te bereiken via het Vanbreda telefoonnummer.

Vanbreda telefoonnummer
Vanbreda heeft verschillende opties opgezet voor klanten om hen te contacteren voor vragen of hulp. De klantendienst is te bereiken op het Vanbreda telefoonnummer 03 217 67 67. Hiernaast is het mogelijk om het bedrijf online te contacteren. De klant vult online het contactformulier in en geeft aan wat de reden is voor het contact en de klantendienst neemt contact op met de klant. Om alle klanten van het bedrijf tegemoet te komen is de website beschikbaar in de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Op social media is het bedrijf te volgen via LinkedIn. Via de website is het mogelijk om in te schrijven voor de website en nieuwsberichten van het bedrijf te bekijken.

Vanbreda telefoonnummers per filiaal
Vanbreda is te bereiken op verschillende telefoonnummers per filiaal. Hier volgt een overzicht van deze telefoonnummers. Vanbreda Risk & Benefits in Antwerpen is te bereiken op het Vanbreda telefoonnummer 03 217 67 67 of het e-mailadres [email protected] In Brussel liggen twee filialen: EU-ambtenaren voor Risk & Benefits op het nummer 02 230 16 60 of het e-mailadres [email protected] en de afdeling Ondernemingen voor Risk & Benefits op 02 566 99 20 of het emailadres [email protected] Vanbreda Credinco Credit Risks in Brasschaat is te contacteren via 03 666 88 65 of [email protected], terwijl Vanbreda Fryns Verzekeringen in Hasselt te bereiken is op 011 26 51 70 of [email protected] In Leuven ligt de afdeling Vanbreda Ausloos Verzekeringen met het telefoonnummer 016 30 07 30 of het e-mailadres [email protected] Mechelen met Vanbreda Huysmans Verzekeringen is te bereiken op het nummer 015 40 90 90 en [email protected] Ten slotte is Vanbreda Geerst Verzekeringen in Rijkevorsel op het nummer 03 314 10 40 en het e-mailadres [email protected] en Vanbreda Van Paeschen Verzekeringen in Antwerpen op 03 217 62 22 of [email protected]

Vanbreda Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Vanbreda Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *