We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call UPS Customer Services Contact Phone Number & save in memory

UPS Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

United Parcel Service
Op 28 augustus 1907 werd het bedrijf UPS opgericht in Seattle. Het is de grootste en oudste koeriersdienst van de wereld. UPS staat voor United Parcel Service. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta en het bedrijf had 398.300 werknemers in 2011. Dit jaar had het een omzet van USD 53.1 miljard met een winst van USD 3.8 miljard. UPS is vanaf 1975 ook actief in Europa en het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Naast de koeriersdienst, is het bedrijf ook steeds meer actief op logistiek gebied. Het heeft zijn eigen luchtvaartmaatschappij onder de naam UPS Airlines. Het bedrijf heeft een internationale klantendienst opgericht die te bereiken is via het UPS telefoonnummer.

De koeriersdienst UPS
De koeriersdienst UPS bezorgt wereldwijs pakketten van alle soorten en maten. In 2007 verzorgde het bedrijf meer dan 2000 vluchten per dag en leverde het 15,6 miljoen pakketten en documenten per dag in meer dan 200 landen. Volgens Forbes Magazine is UPS is nu een van de grootste expres transportbedrijven ter wereld en is het een toonaangevende leverancier van diensten en logistiek. De luchtvaartmaatschappij UPS Airlines heeft ongeveer 234 vliegtuigen beschikbaar die alleen pakketten bezorgen. Wil de klant een pakket traceren of heeft de klant vragen over een verloren pakket, dan is het mogelijk om contact op te nemen met het UPS telefoonnummer.

UPS telefoonnummer
De klantendienst is te bereiken op het UPS telefoonnummer 078-250 877. Het gebouw is gevestigd op de Woluwelaan 156, 1831 Diegem. UPS Europe SPRL/ BVBA ligt op de Avenue Ariane 5, 1200 Brussel. Vragen over facturatie en betalingen, kunnen gesteld worden op het nummer 078- 250 877, terwijl voor hulp bij het installeren, upgraden of het gebruik van UPS-technologie, kunt u UPS contacteren op 0800-21 877. Hiernaast kan de klant ondersteuning ontvangen door online een contactformulier in te vullen.

Ondersteuning van UPS
Via de website kan de klant veel informatie vinden om zelf antwoorden te zoeken op vragen. In de zoekbalk kan de klant zoeken op trefwoord, een vraag of woordencombinatie of een onderwerp selecteren. Hiernaast kan de klant kiezen uit de veelgestelde vragen die veel verschillende onderwerpen behandelen. Vindt de klant het gemakkelijk om per onderwerp te bladeren, dan kan dit op Aan de slag, Verzenden, Traceren, Uw zending ontvangen, Facturering en betaling en technologische ondersteuning. Wil de klant een snel en persoonlijk antwoord ontvangen op vragen of voor het oplossen van problemen, dan kan de klant contact opnemen via het UPS telefoonnummer.

UPS Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the UPS Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

 1. Jo Bosschem

  Goedemiddag,
  Ik ontving graag de gegevens van de heer Pascal Merchie.
  Er was al eerder contact met onze director Michel Merckx.
  Firma Wilink E.B. Consulting
  Dank bij voorbaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *