We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call UCB Customer Services Contact Phone Number & save in memory

UCB Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

UCB
Union Chimique Belge, ofwel UCB, is opgericht in 1928 en richt zich vooral op de behandeling van ziektes die worden behandeld door specialisten op het gebied van oncologie, inflammatoire stoornissen en het centraal zenuwstelsel. Medicijnen voor epilepsie, de ziekte van Crohn en de ziekte van Parkinson vallen onder de producten die het bedrijf produceert. Iedere drie jaar presenteert het bedrijf UCB-prijzen ter promotie van het onderzoek in neurowetenschappen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Wereldwijd heeft het bedrijf miljoenen patiënten verspreid over 40 landen. Ruim 7500 werknemers helpen bij het bieden van een uitstekende en klantgerichte dienst, waaronder telefonische hulp via een UCB telefoonnummer.

Wereldwijde diensten
De medicijnen van UCB maken overal ter wereld werkelijk een verschil. Het is te merken dat het bedrijf veel om zijn klanten geeft. Oprechte affectie en interesse zijn trefwoorden die bij de gedachte van dit bedrijf opkomen. Immunologie en Neurologie zijn de belangrijkste groepen waar het bedrijf zich op richt. Immunologie helpt bij het behandelen van Axial spondyloarthritis, de ziekte van Crohn en Arthritis psoriatica. Neurologie draait om epilepsie, de ziekte van Parkinson en het rusteloze benen syndroom. De klantendienst kan patiënten en klanten meer uitgebreide informatie geven via het UCB telefoonnummer.

UCB telefoonnummer
Nathalie, Antje en Isabelle beantwoorden vragen en proberen problemen op te lossen van klanten en patiënten. Zij kunnen gecontacteerd worden voor hulp in verschillende situaties. Nathalie is de Investor Relations Events Manager en kan bereikt worden op het UCB telefoonnummer 02 559 9291 en op het e-mailadres [email protected] VP Investor Relations Antje kan gecontacteerd worden op 02 559 9414 of het e-mailadres [email protected] Isabelle, Associate Director Investor Relations, is bereikbaar op 02 559 9588 of het e-mailadres [email protected]
Stuur de klant liever vragen of opmerking via post, dan kan dit naar Allee De la Recherche 60, 1070 Brussel, België. De klant dient contact op te nemen met zijn eigen gezondheidsdienst voor vragen en zorgen over de persoonlijke gezondheid.

Social media en UCB
Is de klant geïnteresseerd in meer informatie over het bedrijf, blijven zij graag op de hoogte van laatste ontwikkelingen en uitkomsten van onderzoeken, dan kunnen zij UCB volgen op social media. Het bedrijf is actief op Facebook, YouTube en Twitter en hebben hier honderden volgers. Op Facebook worden regelmatig artikelen geplaatst van interessante onderwerpen en onderzoeken. Voor vragen kan men een privé-bericht sturen via de social mediakanalen, of contact opnemen met het UCB telefoonnummer. Zij zijn erg bereid om de klant verder te helpen.

UCB Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the UCB Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *