Krijg snel hulp en hulp. Zoek niet verder, hier is TNT Airways contact nummer!
Bienvenue sur phone-number.be. A partir d'aujourd'hui, vous pouvez enregistrer vos appels pour 30c par minute. Vous devez avoir la permission du payeur de facture pour continuer. Nous fournissons une connexion d'appel avec enregistrement avec 32702 numéros. Veuillez noter que les appels vers d'autres numéros d'accès (pas 32702) ne seront pas enregistrés et que nous ne sommes en aucun cas affiliés aux sociétés ou à la marque réelle répertoriée sur ce site. Vous devez avoir plus de 18 ans ou avoir la permission du titulaire du compte. service fourni par Halak Online Ltd.

Bel TNT Airways Klantenservice Contact Telefoonnummer & sla op in het geheugen

TNT Airways Opening Times

Monday-Friday

24 Hours

Saturday

24 hours

Sunday

24 hours

Rate TNT Airways Customer Service!

Tell people what you think. Help others by sharing your experience with TNT Airways

Oprichting van TNT Airways
TNT Airways is opgericht in juni 1999 en de eerste vlucht vond plaats in februari 2000. De Belgische luchtvaartmaatschappij heeft Luik als thuishaven en is een dochteronderneming van TNT Express. Dagelijks maakt het vrachtvluchten van en naar 65 luchthavens, voornamelijk Europese. De vloot bestond in 2012 uit 34 vliegtuigen. Het bedrijf heeft een TNT Airways telefoonnummer opgezet om zijn klanten altijd te woord te kunnen staan.

4 belangrijkste diensten
De diensten van TNT Airways kunnen onderverdeeld worden in 4 services. Voor de Airlines Services heeft de klant de keuze uit diensten van de luchtvaartmaatschappij, vliegveld, Express diensten en Speciale diensten. Het bedrijf voert zijn vrachtvluchten voornamelijk ’s nachts uit naar ruim 60 bestemmingen in Europa. De diensten die de klant kan boeken zijn mail, koerier en algemene vracht. Ook expreszendingen kunnen op ieder moment van de dag naar iedere bestemming ter wereld brengen. Om gebruik te maken van deze diensten kan de klant het online boeken of via het TNT Airways telefoonnummer.

TNT Airways telefoonnummer
De klant kan contact opnemen met de Global Airlines op het telefoonnummer 04 239 3000. Voor alle vragen over de producten en diensten is het mogelijk om contact op te nemen met het TNT Airways telefoonnummer 070 233 633. De lijn is geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Om trainingsdoeleinden en de kwaliteit te behouden, worden alle gesprekken opgenomen. Feedback kan gegeven worden via een online formulier en op iedere pagina wordt aan de rechterkant van de pagina, via een pop up ook de mogelijkheid gegeven om feedback achter te laten. Op de website kan de klant ook de veelgestelde vragen bekijken om zelf op zoek te gaan naar het antwoord op de vragen. Hier kan de klant kiezen uit de onderwerpen Zending versturen, Voorbereiding, Na de verzending en TNT e-oplossingen. Op social media is het bedrijf te volgen via LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube.

Media en vacatures
De media kan persberichten bekijken en op de hoogte blijven van TNT-nieuws op de Pers en Mediapagina. In de mediabibliotheek kan men gratis video’s en foto’s downloaden en gratis gebruiken voor alle soorten media. Voor achtergrondinformatie bij persberichten kan de pers contact opnemen met de afdeling Marketing & Communications op het e-mailadres [email protected]
Via de website is het mogelijk om te solliciteren op vacatures voor een loopbaan bij TNT. De vacatures in meer dan 60 landen zijn te bekijken en zijn onderverdeeld in de afdelingen zoals Operations, Security, Finance, Marketing & Sales, HR, Communications, Customer Services en Law & Taxation. Voor vragen kunnen geïnteresseerden ook altijd contact opnemen via het TNT Airways telefoonnummer.

TNT Airways Klantenservice vermoeit je?

Deel met ons de ervaring van de TNT Airways Australia Services (wachttijden, beleefdheid, professionaliteit, etc.), de prijs van retentiebevorderingen voor klanten en waardevolle tips voor alle klanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *