We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Thomas Cook Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Thomas Cook Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 08:00PM

Saturday

10:00AM - 06:00PM

Sunday

Close

Thomas Cook Airlines Belgium
Thomas Cook Airlines Belgium is een luchtvaartmaatschappij die onder de Belgische licentie valt. Het bedrijf voert zowel eigen lijnvluchten uit als chartervluchten naar vakantieoorden voor touroperators. Het bedrijf is opgericht op december 2001 en de eerste vlucht vond plaats op 13 maart 2002. Het valt onder het moederbedrijf Thomas Cook Group en het hoofdkantoor is gevestigd in Zaventem, België. Het heeft een vloot van 6 vliegtuigen en vliegt naar 68 bestemmingen. Thomas Cook Airlines Belgium vliegt alleen op korte- en middellangeafstandsvluchten, terwijl de langeafstandsvluchten worden uitgevoerd door de zustermaatschappij Condor. Om zijn internationale klanten te woord te staan, heeft het bedrijf Thomas Cook telefoonnummers opgezet die beantwoord worden in de taal van de klant.

Het totaalpakket van Thomas Cook
Op de website van Thomas Cook is het mogelijk voor de reiziger om een volledige vakantie te boeken, inclusief vluchten, hotels en autohuur. De klant kan bestemmingen bekijken en boeken, stoelen en maaltijden reserveren, extra bagage of sportuitrusting boeken en aanbiedingen bekijken. Hiernaast is er een uitgebreid aanbod aan informatie om de reis zo aangenaam mogelijk te maken: informatie over inchecken, bagage, reisadvies en de voorwaarden zorgen ervoor dat de klant volledig voorbereid op reis kan. Verder kan de klant inspiratie opdoen en alle bestemmingen in één opslag bekijken. Via de verschillende Thomas Cook telefoonnummers kan de klant hulp ontvangen bij het boeken van de reis of voor vragen voor en na de reis.

Thomas Cook telefoonnummer
Voor vragen of opmerkingen over specifieke onderwerpen of het aanbod van het bedrijf, kan het Thomas Cook telefoonnummer gecontacteerd worden op 02 400 34 22. Dit contact center is open voor vragen over de reservering van een klant en speciale aanvragen. Hiernaast is het mogelijk om hier een boeking te laten wijzigen. De klantendienst is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag en feestdagen zijn ze gesloten. Voor groepsaanvragen kan een e-mail gestuurd worden naar [email protected] Voor alle vragen en opmerkingen voor de vlucht kan de klant het e-mailadres [email protected] contacteren. Vragen en opmerkingen na de vlucht kunnen terecht bij [email protected] en het melden van verloren of beschadigde bagage kan op [email protected] Via Twitter en Facebook kan de klant op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties en op de website kan de klant zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reclame bij Thomas Cook Airlines Belgium
Bedrijven hebben de mogelijkheid voor affiliate marketing met Thomas Cook Airlines Belgium. Hiermee kan een groot doelgroep worden bereikt van reizigers die naar ongeveer 40 bestemmingen vliegen in Europa en Noord-Afrika. Hiervoor moet het bedrijf zich registreren voor een van de partnerprogramma’s en het inschrijvingsformulier invullen. Het bedrijf ontvangt een e-mail met bevestiging en kan een gepaste reclametool kiezen en de linkcode invoeren op de website. Voor iedere boeking die via de reclamebanner wordt gemaakt, ontvangt het bedrijf geld. Voor meer informatie hierover kan de klant het Thomas Cook telefoonnummer 0031 20 71 55300 contacteren of een e-mail sturen naar [email protected]

Thomas Cook Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Thomas Cook Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *