We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call SFR TV Customer Services Contact Phone Number & save in memory

SFR TV Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

SFR – uitstekende connectiviteit
Het toonaangevende bedrijf SFR is opgericht in 1987 en heeft een hoofdkantoor in Parijs. Om aan de eisen van de klant tegemoet te komen, biedt het bedrijf vaste en mobiele breedband van uitstekende kwaliteit aan gemeenschappen, bedrijven, het openbaar publiek en beheerders. Het is een marktleider in de wereld van telecommunicatie vanwege de innovatieve capaciteiten en investeringen waarvan het bedrijf gebruik maakt. SFR biedt klanten de mogelijkheid om en nieuwe ervaring op te doen door te verbinden met TV. Hierdoor worden alle diensten direct aangeboden zoals het weer, films, foto’s, verkeer en vastgoed. Heeft de klant vragen over de service of diensten van SFR TV, dan kan de klant contact opnemen met het SFR TV telefoonnummer.

Live tv via SFR
SFR geeft klanten de mogelijkheid om live tv te kijken. Dit betekent dat de klant bijvoorbeeld de laatste weersverwachtingen kunnen bekijken en onderwerpen die hierop betrekking hebben zoals het weer in Frankrijk in het algemeen en weersomstandigheden op zee of in de bergen. Via de televisiegids of vanaf afstand is het mogelijk om programma’s op te nemen. En door live tv kan de klant op ieder moment van de dag zijn favoriete programma bekijken. De klant hoeft dus nooit meer zijn programma’s te missen, en doet hij dit wel, dan kan hij het programma online terug bekijken. Voor meer informatie over deze diensten, of om de diensten aan te vragen, kan de klant contact opnemen met het SFR TV telefoonnummer.

SFR telefoonnummer
SFR verleent graag uitstekende klantenservice aan zijn klanten en heeft daarom ook 24 uur per dag de dienst opengezet voor klanten. Het SFR TV telefoonnummer dat de klant dient te bellen, is afhankelijk van het probleem dat de klant heeft. Op de website staan de verschillende SFR telefoonnummers aangegeven, die beschikbaar worden gesteld na het selecteren van een onderwerp.

Hulp online
Hoewel de klant 24 uur per dag de klantendienst kan contacteren via het SFR TV telefoonnummer, adviseert SFR de klant eerst om op de website zelf na te gaan of het probleem op te lossen is. Dit voorkomt dat de klant in de wacht hoeft te staan aan de telefoon. In de veelgestelde vragen kan de klant veel informatie vinden en nagaan of het probleem of de vraag tussen deze meest gestelde vragen staan. Heeft de klant vragen over Fiber Mobile, dan kan de klant het SFR TV telefoonnummer 0033 6 1000 1900 contacteren. Deze klantendienst is geopend van 09.00 tot 22.00 uur.

SFR TV Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the SFR TV Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *