We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call SFR Mobile Customer Services Contact Phone Number & save in memory

SFR Mobile Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

SFR Mobile
SFR Mobile is een Frans telecommunicatiebedrijf dat in 1987 is opgericht in Frankrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. De gebieden die van de service gebruik kunnen maken zijn Frankrijk, het Franse eiland Réunion, Mayotte, België, Luxemburg, Guadeloupe en Martinique. SFR Mobile is een marktleider in de wereld van telecommunicatie en levert diensten aan klanten, lokale gemeenschappen en als groothandelaar. Het uitbreiden van 4G-dekking en glasvezelnetwerken naar alle hoeken van het land, zonder kwaliteit te verliezen, is dé missie van het bedrijf. Ruim 21.8 miljoen klanten maken gebruik van de diensten en ruim 6.4 miljoen huishoudens maken gebruik van hun breedband. Het genereerde een inkomen van 12.183 miljard in 2011 en een winst van 2.472 miljard in 2010. Het aantal werknemers is 10.021 en een groot deel hiervan is te bereiken via de SFR telefoonnummers.

Brede scala aan diensten
Vaste lijnen, internettoegang, mobiel en audiovisuele diensten; dit is een greep uit de diensten die SFR Mobile biedt. Ze bieden deskundige en professionele diensten op het gebied van Unified Communications, machine-tot-machine toepassingen en cloud computing voor vooral bedrijven. Voor de verschillende afdelingen zijn ook verschillende SFR Mobile telefoonnummers te bereiken.

SFR Mobile telefoonnummer
De klantendienst is opgezet op verschillende SFR Mobile telefoonnummers, zodat de klant direct geleid wordt naar de juiste afdeling. Om de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen, zijn ze 24 uur per dag te contacteren. Heeft een klant interesse om aan te melden voor een abonnement, dan kan de klant een brief te sturen naar de SFR Mobile klantenservice. Het is niet mogelijk om een SFR telefoonnummer te bellen om dit te regelen. Wil de klant een mobiele dienst opzeggen, dan kan dit via het nummer 0033 811 707 175. Voor algemene vragen kan de klant de klantendienst contacteren via het nummer 0033 171 07 07 07. Het bedrijf ontvangt dagelijks 2000 faxen en om klanten beter te kunnen assisteren is het nu ook mogelijk om de documenten elektronisch in te sturen. Via dit nieuwe systeem kan de klant al binnen 10 minuten een antwoord verwachten.

Tips voor het SFR Mobile telefoonnummer
De klantendienst is te bereiken op het SFR Mobile telefoonnummer 0033 6 1000 1900.Toets # gevolgd door 0 om naar de juiste afdeling doorgeleid te worden. Wil de klant persoonlijk met een medewerker spreken, dan kan dit via optie 1. Wil de klant krediet toevoegen of heeft de klant vragen over de SIM-kaart diensten, dan kan het nummer 0033 6 1000 1023 worden gecontacteerd.

SFR Mobile Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the SFR Mobile Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *