We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Sanef Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Sanef Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 08:00PM

Saturday

Sunday

Sanef – een stukje geschiedenis
Een succesvol bedrijfsmodel dat is gebaseerd op een concessiemodel. Société des Autoroutes du Nord et de l’Est de la France, ofwel Sanef, is een private wegbeheerder in het noorden van Frankrijk. Het aantal medewerkers dat bij Sanef werkt, is 3600. Zij zijn te vinden in de kantoren, achter de Sanef telefoonnummers en op de weg. Île-de-France, Haute-Normandië, Picardië, Nord-Pas-de-Calais, Champagne en Alsace zijn gebieden die worden onderhouden door Sanef. De Franse regering heeft concessies afgegeven om het noorden en oosten van Frankrijk te bedienen. Het voornaamste doel van dit bedrijf is om de snelwegen te benuttigen, beveiligen, beschermen, onderhouden en ontwikkelen. Sanef is een dochteronderneming van het Franse bedrijf Abertis. Abertis is een voorloper in de wereld van het onderhoud van snelwegen.

Sanef op de Franse motorwegen
Het netwerk van Sanef bestaat uit de A1 (214 km lang), de A2 (85 km lang), de A4 (480 km lang), de A16 (311 km lang), de A26 (405 km lang) en de A29 (266 km lang). Met uitzondering van de A29, zijn dit allemaal tolwegen. Tot de diensten van Sanef behoren het beheer van de infrastructuur en van gebouwen en zoutbestellingen. Om te voldoen aan wettelijke eisen is een beleid opgesteld voor de technische afdelingen en het personeel. Dit helpt bij het onderhouden van de infrastructuur en het beheren van de organisatie. Is er zout nodig in kleine getallen of massa hoeveelheden, dan kan Sanef dit leveren. Hiervoor hoeft alleen contact opgenomen te worden met het Sanef telefoonnummer.

Sanef telefoonnummer
Heeft een klant of een bedrijf vragen over de diensten en werkzaamheden van Sanef, dan kan het Sanef telefoonnummer worden gebeld. De deskundige medewerkers van het bedrijf zijn hoogopgeleide techneuten die bereid zijn om vragen te beantwoorden. Vragen kunnen onder andere gaan over tolheffing, abonnementen op tolheffing, lange reizen, schade aan auto’s, administratieve vragen en vragen om aan te melden voor de diensten van Sanef. Het Sanef telefoonnummer is 01 41 90 59 00 en deze lijn is geopend van maandag tot en met vrijdag. De klant wordt doorgeschakeld naar één van de 24 servicecentra. Bij interesse om voor dit bedrijf te werken, kan de website bekeken worden. Hier staat aangegeven waar de sollicitatie naar verstuurd kan worden.

Andere opties voor contact
Heeft de klant niet de mogelijkheid om het Sanef telefoonnummer 01 41 90 59 00 te contacteren, dan heeft de klant de optie om een e-mail te sturen naar het e-mailadres [email protected] Online kan de klant via een contactformulier contact opnemen door de naam, het e-mailadres, telefoonnummer, onderwerp en een bericht achter te laten. De klantendienst zal de vraag van de klant zo snel mogelijk beantwoorden. Sanef is actief op Twitter onder de naam “sanef groupe”.

Sanef Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Sanef Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *