Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Renault Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Renault Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Renault – passion for life
D01.23001e Franse fabrikant van personenauto’s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren is opgericht door Louis Renault. In 1898 begon het met de eerste auto, terwijl het in 1899 begon met het bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boulogne-Billancourt en het hoofdkantoor voor onderzoeken ligt in Saint-Quentin-en-Yvelines. Groupe Renault bestaat uit 4 bedrijven: Renault (2.118.844 auto’s en bedrijfswagens in 2014), Renault Samsung Motors (82.123 auto’s), Dacia (511.645 auto’s en bedrijfswagens) en Alpine (buiten gebruik sinds 1994). Overigens heeft Renault zelf aandelen in verschillende merken: 43.4% in Nissan, 99,4% in Dacia en 1,55% in het Duitse Daimler AG. Renault S.A. heeft een belang van 37,25% in het Russische AvtoVaz (het moederbedrijf van Lada). In 2014 had het bedrijf een omzet van €41,1 miljard met een winst van €2 miljard. Het bedrijf is internationaal bekend en heeft hiervoor ook gelokaliseerde websites opgezet met internationale Renault telefoonnummers zodat klanten hen gemakkelijk kunnen bereiken.

De voertuigen van Renault
Renault heeft een uitgebreid assortiment aan voertuigen en staat hiermee bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Het bedrijf heeft 6 keer auto van het jaar gewonnen in Europa, 9 keer auto van het jaar in Spanje, 3 keer auto van het jaar in Eurasia en 2 keer auto van het jaar in Ierland. Zo biedt het personenwagens, bedrijfsvoertuigen, elektrische wagens, tractoren, trucks, bussen, Formule 1 en scooters. Naast de voertuigen biedt het bedrijf ook nog extra diensten zoals garantie-uitbreiding, servicecontracten, navigatie en multimedia, verzekeringen, diensten elektrische wagen, financiering kiezen en bijstand. Hiernaast geeft het mogelijkheden in naverkoop zoals Mij Renault, waarbij de klant online kan inloggen op een account, Onderhoud, Accessoires en Pro+. Voor vragen over het exclusieve aanbod van Renault, kan de klant contact opnemen met het Renault telefoonnummer.

Renault telefoonnummer
Renault heeft een uitgebreid programma opgesteld waardoor klanten hen kunnen contacteren. Zo is het mogelijk om live te chatten met de klantendienst. Wanneer deze beschikbaar is, wordt dit aangegeven op de website via een pop-up. Het Renault telefoonnummer is 078 05 11 15. Als contact kan de klant kiezen uit Aanvraag voor een proefrit, Aanvraag van een brochure, Een brochure downloaden, Aanvraag contact, Dienst klantenrelaties en Uw mening en suggesties in verband met de site. Verder is het mogelijk om online een wagen te configureren en/of te financieren. Heeft de pers interesse om contact op te nemen met Renault, dan kan dit via de website. Op de Belgische perssite kunnen persberichten, persdossiers, kort nieuws en foto’s worden bekeken.

Renault op social media
Renault houdt zijn klanten graag op de hoogte via social media en heeft hier ook de mogelijkheid om nieuwe type auto’s te showen. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en promoties, kan de klant het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn. Via een privébericht op Facebook is het mogelijk om contact met de klantendienst te nemen, maar dit kan ook op het Renault telefoonnummer.

Renault Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Renault Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

[fbcomments]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *