We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Ortel Mobile Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Ortel Mobile Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 09:00PM

Saturday

09:00AM - 06:00PM

Sunday

09:00AM - 06:00PM

Ortel Mobile – het begin
Ortel Mobile werd oorspronkelijk in 2005 in Nederland opgericht. In april 2006 volgde België. Tegenwoordig is het één van de grootste aanbieders van prepaid mobiele telecommunicatiediensten voor multiculturele gemeenschappen. Naast Nederland en België is het bedrijf nu ook actief in Duitsland, Zwisterland en Frankrijk. KPN kocht in 2008 zo’n 65% van de aandelen in de Ortel Mobile Groep. Vanaf januari maakt het bedrijf geheel deel uit van KPN. In 2012 is ieder land zijn eigen weg ingeslagen en maakt Ortel Mobile Belgium deel uit van BASE. Op het Ortel Mobile telefoonnummer kan de klant meer informatie ontvangen of de geschiedenis van het bedrijf, de producten en de diensten.

Ortel Mobile – goedkoop bellen
Het doel van Ortel Mobile is om het gemakkelijker te maken voor vrienden en familie om met elkaar in contact te blijven. Waar dan ook ter wereld. Ze bieden gemakkelijke opties om nationaal en internationaal te bellen voor voordelige tarieven naar bijna iedere plaats ter wereld. Het enige wat de klant nodig heeft, is een SIM kaart.
Om voordelig te bellen zijn verschillende bundels beschikbaar waaruit de klant kan kiezen. Deze bundels zijn 30 dagen geldig. Online kan gecontroleerd worden hoeveel van de bundel al is verbruikt en hoeveel er dus nog beschikbaar is. Voor informatie over de bundels kan de klant bellen naar het Ortel Mobile telefoonnummer. Hiernaast heeft het bedrijf voordelige tarieven voor klanten die graag gebruik maken van 3G internet. Ook voor het internet kan de klant op ieder moment van de dag aanvragen hoeveel er al is verbruikt. Gaat de klant op vakantie, dan zijn er aantrekkelijke Mix Bundels beschikbaar die het voordelig maken om vanuit het buitenland te bellen, sms-en of van de dataopties gebruik te maken. De klant kan hiervoor verschillende tarieven aankopen die ook te combineren zijn met bestaande bundels voor vaste en mobiele lijnen. Belt de klant vanuit het buitenland, dan worden er geen roamingkosten berekend. Dit is echter wel het geval als de klant in het buitenland gebeld wordt.

Ortel Mobile telefoonnummer
Via de contactpagina is het op een aantal manieren mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst van het bedrijf. De klant kan een online e-mailformulier invullen en versturen. De klantendienst zal de vraag dan zo snel mogelijk behandelen. Hiernaast is er een gratis Ortel Mobile telefoonnummer beschikbaar voor geregistreerde klanten: 1976. Het standaardtelefoonnummer is 0032 78 050 010 en deze lijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

Alternatieve contactopties
De website van Ortel Mobile is beschikbaar in Engels, Nederlands, Frans en Pools. Zo kan het bedrijf een wijd publiek informeren over nieuwe producten en diensten. Hiernaast kan de klant het bedrijf contacteren op het correspondentieadres Noordersingel 23, 2140 Antwerpen. Liefhebbers van social media kunnen Ortel Mobile bereiken op Facebook. Klanten die de pagina ‘Leuk’ vinden blijven ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Heeft de klant echter algemene vragen, dan is het Ortel Mobile telefoonnummer het snelste bereikbaar.

Ortel Mobile Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Ortel Mobile Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

 1. phoneland

  hallo
  mijn vraag is ik heb een telefoon zaak en wil er reklame op plaatsen
  graag wil ik meer info hier over
  hoop snel hier antwoord op te krijgen
  alvast bedankt mvg phoneland in genk ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *