We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Orange Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Orange Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Het begin van Orange
Orange is opgericht in 1988 in Frankrijk met een hoofdkantoor dat is gevestigd in het 15e arrondissement in Parijs. Het bedrijf verbond in 2015 meer dan 7 miljard toestellen met het internet. Zij bieden het 4G-netwerk aan in ruim 13 landen. Als een marktleider biedt het één van de grootste mobiele en internetdiensten aan in Europa en Azië en zijn zij expert op het gebied van telecommunicatiediensten. Hiermee proberen zij om het hun 230 miljoen klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om met elkaar in verbinding te blijven via digitale opties. Om al hun klanten tegemoet te kunnen komen, ligt ruim 450.000 km aan kabels onder de zee. Dit is genoeg om 10 keer rond de aarde te wikkelen. De ruim 156.000 werknemers, waaronder 97.000 werknemers in Frankrijk, zijn ook te bereiken via de Orange telefoonnummers.

Het Orange-aanbod
Snelle internetverbindingen voor gsm’s, tablets en tv worden aangeboden door het bedrijf voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voordelige tarieven voor binnen- en buitenland zijn beschikbaar, terwijl de gsm-toestellen ook online of in de winkels aangekocht kunnen worden. Het bedrijf heeft een aandeel van 53% in Mobistar, een betrouwbare partner op het gebied van breedbandconnectiviteit. Dit bedrijf zal ook de naam Orange aannemen. Via het Orange telefoonnummer is het mogelijk om uitgebreide informatie te ontvangen over de producten die door Orange aangeboden wordt.

Orange telefoonnummer
Orange biedt zijn diensten aan over de hele wereld: Afrika, het Midden-Oosten, Amerika en Europa. Deze landen hebben een gelokaliseerde website waarbij zij ondersteuning ontvangen in hun eigen taal. Het Orange telefoonnummer is beschikbaar in ieder land om de klanten telefonisch te woord te staan. De klanten van Orange worden onderverdeeld in 3 categorieën: particulieren, zakelijk en kandidaten. Particulieren kunnen contact opnemen met het Orange telefoonnummer 0033 9 069 36 39 00. Hier kunnen zij hulp ontvangen bij problemen of vragen en meer informatie ontvangen over de producten. Zakelijke klanten kunnen doorgeleid worden naar een uitgebreide hulppagina. Hier kan gecontroleerd worden welk kantoor het dichtstbijzijnd is, hoe het lokale accountteam gecontacteerd kan worden en kan een verzoek ingediend worden bij analisten. Een volledig overzicht van de Orange telefoonnummers is te downloaden via de website.
De media kan een e-mail sturen naar [email protected] (Londen) of service.press[email protected] (Parijs) voor vragen. Voor telefonisch contact kan de klant het nummer in Parijs contacteren: 0033 1 44 44 93 93.

Social mediakanalen
Orange heeft een groot aantal klanten die verschillende voorkeuren hebben om geholpen te worden. Daarom heeft het bedrijf profielen aangemaakt op verschillende social mediakanalen. Zo kan het gemakkelijk al zijn klanten op de hoogte houden van nieuwe producten die op de markt komen, aanbiedingen rondsturen en de laatste ontwikkelingen communiceren. De klant kan Orange volgen op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+ en Dailymotion. Neemt de klant liever geen contact op via het Orange telefoonnummer, dan kan een privébericht gestuurd worden naar een van deze kanalen.

Orange Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Orange Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *