We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Netflix Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Netflix Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Het begin van Netflix
Het Amerikaanse bedrijf Netflix biedt maandabonnementen voor het streamen van video’s op demand via internet. Hierbij wordt de mogelijkheid gegeven om programma’s te pauzeren en vooruit- en terug te spoelen. Abonnementhouders kunnen films en tv-series bekijken die niet onderbroken worden door reclame. In 1997 werd het bedrijf opgezet en het hoofdkantoor bevindt zich in Los Gatos, Californië. In januari 2006 had het bedrijf 74 miljoen abonnees waarvan meer dan 44 miljoen in de Verenigde Staten zijn gevestigd. Het bedrijf ging vanaf 2010 internationaal en begon hiermee in Canada. Vervolgens bood het zijn diensten aan in Latijns-Amerika en hierna Europa. Op 19 september 2014 werd Netflix ook gelanceerd in België. Voor vragen over de diensten van Netflix, of om aan te melden, kan het Netflix telefoonnummer gecontacteerd worden.

De programma’s van Netflix
Het aanbod op Netflix bestaat zowel uit Nederlandstalige als buitenlandse films. Met uitzondering van de programma’s op het kanaal Netflix kids, hebben de meeste programma’s ondertiteling. Naast veel films en programma’s die door andere maatschappijen zijn gemaakt, is het bedrijf zelf ook druk bezig met het ontwikkelen van series onder de naam Netflix Originals. Andere zenders kunnen deze series ook aankopen. Wil de klant via Netflix een film of programma bekijken, dan valt er te kiezen uit Drama, Comedy, Documentaire, Kinderen, Vervolgen, Specials, Films en Miniseries. Op de website kan de klant het volledige aanbod van Netflix bekijken, Netflix op tv bekijken en alvast zien wat eraan komt. Hiervoor kan de klant ook contact opnemen via het Netflix telefoonnummer.

Netflix telefoonnummer
Via het help center op de website kan de klant kiezen uit verschillende onderwerpen om meer informatie te ontvangen of antwoorden op vragen. Hierbij kan gedacht worden aan meer informatie over Netflix zelf, het beheren van een account, kijken via Netflix en technische problemen. Ook is het hier mogelijk om direct met een medewerker van de klantendienst te spreken via een live chat. Wil de klant contact opnemen via een Netflix telefoonnummer, dan kan dit op 1-800-585-7265, of de klant kan een e-mail sturen naar [email protected]

Netflix op social media
Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de nieuwste series en films die beschikbaar zijn, door het bedrijf te volgen op Facebook en Twitter. Stuur de klantendienst een privébericht op Facebook als alternatief voor het contacteren van het Netflix telefoonnummer. De klant kan er ook voor zorgen geen enkele update te missen, door zich aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Netflix Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Netflix Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *