We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Mobistar Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Mobistar Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 08:00PM

Saturday

08:00AM - 08:00PM

Sunday

10:00AM - 06:30PM

Mobistar – een betrouwbare partner
Mobistar is een betrouwbare partner die zich wil onderscheiden op het gebied van breedbandconnectiviteit. Het bedrijf biedt vaste oplossingen voor thuis en op werk en maakt gebruik van uitstekende en zelfs superieure datadiensten. Om de klant altijd en overal toegang te geven tot content, biedt Mobistar een breed scala aan toestellen en diensten. Het wil een open operator zijn die een eigen ecosysteem ontwikkelt in samenwerking met verschillende partners. In 2015 had de Mobistar Groep een omzet van €1234,4 miljoen, waarvan €1006,2 miljoen bestond uit een omzet van telefonie. Het aantal SIM-kaarten dat in gebruik is, telt 5,8 miljoen en hiervan waren 5.819.000 SIM-kaarten actief in 2015. Het aantal medewerkers dat het bedrijf heeft is 1712 en een groot aantal hiervan is te bereiken via het Mobistar telefoonnummer.

Het aanbod van Mobistar
Mobistar heeft een aantal strategische prioriteiten. Zo wil het leider worden op de mobiele markt, de nummer 1 challenger van de convergente oplossingen worden, de beste klantenervaring op de markt aanbieden, exploitatiekosten zo efficiënt mogelijk beheren en het engagement van de medewerkers vergroten. Zij communiceren op een open manier, stimuleren nieuwe ideeën en moedigen aan tot leren, streven ernaar taken perfect uit te voeren en respecteren de waarden van professionele contacten. Mobistar biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid aanbiedingen en abonnementen en innovatieve mobiele telecomdiensten. Op de professionele markt biedt het vaste telefonie over dsl-netwerken en breedbandinternet. Verder treedt het op als een aanbieder van geïntegreerde communicatieoplossingen en beschikt het over een ruim scala aan mobiliteits- en connectiviteitsdiensten. In de groothandel is het bedrijf actief als aanbieder van telecomdiensten en ontvangen partners toegang tot de infrastructuur en diensten. Mobistar investeert voortdurend in een mobiel netwerk van hoog kwaliteit en richt zich hierbij op 2G, 3G en 4G. Voor meer informatie over de diensten en producten, kan de klant via het Mobistar telefoonnummer de klantendienst contacteren.

Mobistar telefoonnummer
De klant kan via de website altijd de contactgegevens van Mobistar opzoeken. De website is beschikbaar in Frans, Nederlands en Engels om zo alle klanten tegemoet te kunnen komen. Voor verschillende afdelingen zijn verschillende Mobistar telefoonnummers beschikbaar, maar de belangrijkste voor de particuliere klant is het nummer (0032) 2 745 95 00 (of 5000 met een Mobistar GSM). In geval van nood (GSM verloren of gestolen), belt de klant het gratis nummer 0800 95 95 5 vanuit België, of 0032 495 95 95 00 vanuit het buitenland.

Mobistar op social media
Mobistar is te volgen op Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Instagram en LinkedIn. Zo kan de klant altijd op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en zelfs open vacatures. Heeft de klant echter algemene vragen, of wil de klant direct een antwoord ontvangen, dan is het het makkelijkst om direct het Mobistar telefoonnummer te contacteren.

Mobistar Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Mobistar Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *