We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Lycamobile Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Lycamobile Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 09:00PM

Saturday

09:00AM - 06:00PM

Sunday

Het enorme netwerk van Lycamobile
Het verbinden van vrienden en familie over de hele wereld; dat is de missie van Lycamobile. Al meer dan 14 miljoen klanten gebruiken De Prepaid Internationale SIM en iedere 2 seconden meldt een nieuwe klant zich aan om gebruik te maken van de diensten. Het bedrijf omschrijft zichzelf als het grootste internationale Mobile Virtual Network Operator ter wereld. In meer dan 19 landen biedt het voordelige data- en telefoondiensten aan van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is in 2006 opgezet en had in 2014 een omzet van €1,5 miljard. Op het moment is Lycamobile bezig met een uitbreiding, zodat het aanvullende financiële- en reisdiensten kan leveren zoals Lycamoney en Lycafly. Het Lycamobile telefoonnummer is ondertussen beschikbaar in 19 landen: Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De producten van Lycamobile
Lycamobile biedt klanten verschillende diensten waaronder Lycamobile herladen. Hier kan een klant kiezen uit verschillende bedragen om het beltegoed te herladen. Het bedrijf biedt voordelige tarieven voor nationale en internationale bundels om te bellen, sms-en en internetten. Verder biedt het lokale tarieven voor internationale roaming. Wil de klant goedkoop bellen naar het buitenland, zoals India, Marokko, Turkije, Roemenië, China en Pakistan, dan kan de klant onderaan de webpagina op de betreffende link klikken om de beschikbare bundels te bekijken.
Overige diensten die Lycamobile aanbiedt zijn onder andere LycaTV, waar de klant live tv kan kijken, LycaTel, voor voordelige beltarieven, LycaTalk, waar men naar meer dan 7 miljoen mensen kan bellen, LycaMoney, een prepaid MasterCard, Sport nieuws en International Airtime Transfer. Voor meer informatie over deze diensten kan de klant het Lycamobile telefoonnummer bellen.

Lycamobile telefoonnummer
Lycamobile contacteren kan op verschillende manieren. Vanaf een Lycamobile kan de klant 1976 (94#) toetsen om direct met de klantendienst te spreken. Vanaf ieder andere telefoontoestel kan het Lycamobile telefoonnummer 0800- 49 811 worden gebeld. Deze klantendienst is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur. Vanaf een Lycamobiel kan de klantendienst gratis gecontacteerd worden, met een ander toestel wordt een lokaal tarief in rekening gebracht.

Alternatieve contactmethodes
Naast het Lycamobile telefoonnummer kan de klant ook per e-mail contact opnemen. Op de website is een contactformulier aanwezig die de klant eenvoudig kan invullen. Na ontvangst en behandeling van de e-mail, neemt de klantendienst zelf contact op met de klant. Heeft de klant al contact opgenomen met de klantendienst, maar zijn ze niet tevreden met de uitkomt, dan kan een klacht ingediend worden op het e-mailadres [email protected] Zij streven ernaar om de klacht binnen 5 werkdagen op te lossen.

Lycamobile Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Lycamobile Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *