We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Lastminute Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Lastminute Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Lastminute – het bedrijf
Op de website van Lastminute is het mogelijk om op het laatste moment vakantiereizen en vliegtickets te boeken. Dit kan bijvoorbeeld nog een dag voor vertrek. De prijzen zijn veel lager dan de standaardprijzen, omdat de hotels en vliegtuigmaatschappijen de lege kamers en stoelen liever voor een lage prijs verkopen dan helemaal niet. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Lady Lane-Fox en Brent Hoberman. Matthew Crummack is tegenwoordig de voorzitter van de lastminute.com groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in London. Voor vragen over het bedrijf en zijn diensten, kan het Lastminute telefoonnummer worden gecontacteerd.

De diensten
Via het bedrijf is het mogelijk om online reserveringen te boeken voor hotels, stedentrips, vluchten, vlucht en hotel, vakanties, villa’s, auto’s, de spa, theater, restaurants en vermaak. De bestemmingen waar stedentrips en vakanties naar geboekt kunnen worden zijn wereldwijd; Berlijn, Praag, Parijs of New York, Dubai en Sydney. Onlangs is het bedrijf ook begonnen met het aanbieden van cruises en wellnessresorts. Afhankelijk van wat de klant zoekt, lopen prijzen op van enkelen tientallen euro’s tot een paar honderd. Wat de prijs ook is, het is gegarandeerd goedkoper dan de standaardprijzen. Iedere 15 minuten verkoopt het bedrijf een vakantie, terwijl het elke 26 seconden een ticket voor het theater verkoopt. Voor hulp bij het boeken van deze uitstekende deals, kan de klant het Lastminute telefoonnummer bellen.

Lastminute telefoonnummer
Voor telefonische boekingen is het mogelijk om contact op te nemen via het Lastminute telefoonnummer 0800 083 400. Heeft de klant algemene vragen, dan kunnen de veelgestelde vragen bekeken worden. Hier kan gekozen worden uit de onderwerpen hotels, vluchten, vluchten en hotels en theater. Het bedrijf is online op social media te volgen via Facebook, Instagram, Twitter, Google+ en de blog van Lastminute. Om regelmatig de meest exclusieve deals te ontvangen, kan de klant zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Journalisten kunnen naar de Press Office gaan op de website of het e-mailadres [email protected] contacteren. Dit e-mailadres is geen klantendienst en dient alleen gebruikt te worden voor vragen of opmerkingen die gerelateerd zijn aan de media.

Partner worden
Voor bedrijven is het mogelijk om deel te nemen aan de activiteiten van Lastminute via een affiliate-programma. Onder aan de website is het mogelijk om hier meer informatie over te vinden. Verder kunnen bedrijven partner worden van het bedrijf of op de website adverteren. Voor meer informatie hierover is het mogelijk om contact op te nemen met het Lastminute telefoonnummer.

Lastminute Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Lastminute Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *