We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call La Redoute Customer Services Contact Phone Number & save in memory

La Redoute Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 08:00PM

Saturday

08:00AM - 06:00PM

Sunday

Het bedrijf La Redoute
In 1837 opende La Redoute voor het eerst zijn deuren. Het bedrijf is opgericht door Joseph Pollet en oorspronkelijk was het specialisme spinnen. Tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd in mode en decoratie voor in huis. De eerste catalogus van het bedrijf werd voor het eerst uitgegeven in 1928. Het was van klein formaat, met maar 16 pagina’s en een veertigtal artikelen. De groep telt ruim 2.600 medewerkers. Een groot gedeelte van deze werknemers is te bereiken via het La Redoute telefoonnummer. In 2013 behaalde het een omzet van € 846 miljoen. La Redoute is gevestigd in Roubaix in Frankrijk en wordt vandaag de dag geleid door Nathalie Balla. De spirit van het bedrijf is om de bruisende en levendige vrouw te vergezellen in haar modekeuzes bij de ontwikkeling van haar eigen stijl, die geïnspireerd wordt door de chique, maar natuurlijke, Parisienne.

De diensten van La Redoute
La Redoute heeft een uitgebreid aantal diensten die verdeeld worden onder mode voor dames, heren, kinderen/baby’s, merken, lingerie, schoenen, grote maten, linnengoed, meubelen/decoratie, beddengoed en outlet. Deze categorieën hebben enorm veel subcategorieën waardoor het gemakkelijk gemaakt wordt voor de klant om gericht te zoeken. Het bedrijf biedt gratis levering bij aankopen vanaf €10 en voor de betalingsmogelijkheden heeft de klant keuze uit 6 opties die volledig veilig zijn. Verandert de klant van gedachten, dan is het mogelijk om binnen 14 dagen het product te retourneren. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook gratis. Hiervoor kan de klant ook de klantendienst contacteren op het La Redoute telefoonnummer.

La Redoute telefoonnummer
De klantendienst van La Redoute is op verschillende manieren te contacteren. Zo kan de klant het La Redoute telefoonnummer bellen op 056 85 15 00. De lijnen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Voor contact via e-mail kan het e-mailadres [email protected] worden gebruikt. Post kan gestuurd worden naar NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 Rue de Menin, 7730 Estaimpuis. Hiernaast kan online een contactformulier ingevuld worden, zodat de klantendienst zo snel mogelijk contact kan opnemen met de klant. Om een vraag of opmerking zo snel mogelijk te laten behandelen, dient de klant gegevens en het klantnummer te noteren bij iedere communicatie. De behandeling van een terugzending kan 2 tot 3 weken duren. De klant ontvangt een bevestiging na de behandeling van de retour.

La Redoute op social media
La Redoute is actief op social media om zijn klanten op de hoogte te houden van zijn laatste mode, nieuwste producten en leukste aanbiedingen. De klant kan hen volgen via Facebook, Twitter, Pinterest, Gmail+ en YouTube. Voor vragen kan de klant het beste contact opnemen met het La Redoute telefoonnummer.

La Redoute Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the La Redoute Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

3 Comments

 1. Nathalie Rajewski

  Beste ik heb al een paar keer een email gestuurd over een jas die ik terug heb gestuurd en waar ik nog altijd geen geld van heb ontvangen.het gaat om bestelling n0163650605620 van30/12/2016.heb het pakje op12/1/2017 ontvangen en terug gestuurd wegens te klein cabon 50,70

 2. Nathalie Rajewski

  Beste ik heb een hemdje gekocht bij jullie en heb het tweemaal moeten betalen.ik zou graag mijn geld terug hebben.vriendelijke groet.

 3. De cock peter

  Geachte ik wil klant worden
  Vul steeds alles in maar wil mijn gsm nummer nooit bevestigen
  De rest wel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *