Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call KLM Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

KLM Opening Times

Monday-Friday

04:00AM - 08:30PM

Saturday

04:00AM - 08:30PM

Sunday

04:00AM - 08:30PM

KLM – Royal Dutch Airlines
De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij KLM is opgericht op 07 oktober 1919 in Amsterdam. Het is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog steeds onder haar originele naam opereert. De luchtvaartmaatschappij maakt sinds 2004 deel uit van de Air France KLM Groep. KLM is in samenwerking met Air France marktleider in de Europese luchtvaart en voorziet ruim 32.000 klanten van veilige en servicegerichte diensten. Het bedrijf heeft doelstellingen die bijdragen aan economische, maatschappelijke en sociale ontwikkelingen. Het vervoert samen met Air France passagiers naar ruim 138 bestemmingen en in 2011 maakte zo’n 32.505 werknemers deel uit van het team van KLM. Dit team is bereikbaar op verschillende KLM telefoonnummer om klanten te woord te staan voor vragen en bij problemen.

KLM wereldwijd
KLM probeert de wereld kleiner te maken door het meer bereikbaar te maken voor zijn reizigers. Het biedt een uitgebreid netwerk van ontelbare bestemmingen die op de website te vinden en boeken zijn. De website is niet alleen uitgebreid, maar ook beschikbaar in verschillende talen voor verschillende landen, zodat de reiziger altijd in zijn moedertaal de informatie kan lezen. Op de website kan de klant een reis boeken, een reis wijzigen, online inchecken, de dienstregeling bekijken en onder andere hotels en auto’s huren. Verder is er enorm veel informatie te vinden die de klant nodig heeft voor zijn reis zoals informatie over inchecken, reisbescheiden, bagage en actuele informatie. Voor een overzicht van alle bestemmingen die KLM aandoet, kan men de website raadplegen. Zakelijke reizigers kunnen genieten van vele voordelen zoals BlueBiz, het sparen en besteden van Blue Credits, corporate accounts, business communities en evenementen organiseren. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt heeft het bedrijf KLM telefoonnummer beschikbaar gesteld om te helpen bij vragen, klachten en problemen.

KLM telefoonnummer
Voor een groot, internationaal bedrijf als KLM is het belangrijk dat het altijd zijn klanten te woord kan staan. Via de website zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar gesteld. Zo kan de klant zelf antwoorden vinden tussen de veelgestelde vragen. Hiernaast is het mogelijk om 24 uur per dag het bedrijf te contacteren via social media. Op Facebook en Twitter is het mogelijk om vragen te stellen, maar geadviseerd wordt om persoonlijke gegevens alleen via privéberichten te sturen. Het KLM telefoonnummer dat de klant nodig heeft, is afhankelijk van de vraag of het probleem die de klant heeft. De klant kan namelijk kiezen uit Vlucht boeken, Vlucht wijzigen of annuleren, Actuele vluchtinformatie, Inchecken, Bagage, Andere onderwerpen, Teruggave en vergoeding, Speciale assistentie, Flying Blue, BlueBiz en Klacht of compliment.

Ticketkantoor
De klant kan het ticketkantoor contacteren via het KLM telefoonnummer 0032 2 620 0220. De telefoonlijnen zijn geopend van maandag tot en met zondag van 04.00 tot 20.30 uur. Het ticketkantoor is te vinden op de Air France/ KLM ticket desk, Departure Hall Brussels Airport.

KLM Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the KLM Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

[fbcomments]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *