We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Ketnet Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Ketnet Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Ketnet voor kinderen
Ketnet is een kinder- en jeugdzender dat in 1997 is opgezet door de VRT. De naam van de zender is afgeleid van het woord ‘ket’, dat jongere in het Brussels accent betekent. De Vlaamse regering heeft de zender opgezet en hiervoor is voornamelijk belastinggeld gebruikt. Het kanaal moest tot 2012 gedeeld worden met Canvas, waardoor het soms onderbroken kon worden door sportuitzendingen. Sinds 01 mei 2012 heeft het een eigen kanaal waardoor het ongestoord programma’s kan uitzenden. Ketnet richt zich op de ontwikkeling van kinderen. De zender biedt een gevarieerd aanbod van kwalitatieve programma’s die zijn gericht op kinderen tot 12 jaar. Deze programma’s zijn vooral gericht en beschikbaar op televisie, maar er zijn ook apps gemaakt waardoor de jongeren interactief bezig kunnen zijn via een tablet. Een Ketnet telefoonnummer is niet beschikbaar, maar daarentegen kan het VRT telefoonnummer worden gecontacteerd.

Kijkplezier voor de jeugd
De website speelt in op de wensen en het niveau van kinderen onder de 12 jaar. Hierdoor oogt de website dan ook vrolijk en kleurvol en zijn de teksten gemakkelijk te begrijpen. Via het icoon ‘kijken’ komen de bezoekers terecht op een pagina die vol staat met verschillende video’s die toegankelijk zijn voor kinderen. De programma’s richten zich vooral op: informatie, cultuur, educatie, avontuur, humor, quiz, fictie en liveshows. Deze onderwerpen worden zo gebracht dat het de interesse van kinderen gemakkelijk kan vasthouden en dat het gemakkelijk te begrijpen is. Het icoon ‘spelen’ geeft kinderen de kans om verschillende spellen te spelen, waarbij er gekozen kan worden uit de onderwerpen behendigheid, fun, tv, sport, arcade, karrewiet, puzzel, zoek en muziek. Onder ‘doen’ kunnen de kinderen zich opgeven om prijzen te winnen en meedoen aan het actief uitvoeren van proefjes. Verder kan op de website meegedaan worden aan wedstrijden en kan het nieuws en de tv-gids bekeken worden. Hebben ouders vragen over de website of de programma’s, dan is er geen Ketnet telefoonnummer om te contacteren.

Ketnet telefoonnummer
Voor vragen of opmerkingen kan men geen contact opnemen met een speciaal Ketnet telefoonnummer. Heeft een ouder vragen, felicitaties, opmerkingen of suggesties, dan kan de ouder eerst tussen de veelgestelde vragen kijken. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan een brief worden gestuurd naar Ketnet, Kamer 4B1, 1043 Brussel, of faxen naar 02-735 83 82. Via de website kunnen kinderen ook tekeningen opsturen en opgeven voor wedstrijden en spellen.

Ketnet op social media
Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, is Ketnet ook beschikbaar op social media. Aangezien Facebook pas gebruikt mag worden als een kind de leeftijd van 13 jaar heeft bereikt, kunnen ouders en oudere kinderen die nog geïnteresseerd zijn in het programma, de pagina volgen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van nieuwe programma’s, wedstrijden waar kinderen zich voor kunnen opgeven en leuke video’s bekijken. Gezien er geen Ketnet telefoonnummer beschikbaar is, kunnen ouders ook de zender via Facebook contacteren.

Ketnet Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Ketnet Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *