Get Help and Assistance Quickly. Look no further, here is KBC contact Number!
We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call KBC Customer Services Contact Phone Number & save in memory

KBC Opening Times

Monday-Friday

08:30AM - 07:00PM

Saturday

09:00AM - 02:00PM

Sunday

KBC – het bedrijf
KBC is in 1998 gestart door een fusie van twee Belgische banken en een verzekeringsmaatschappij: Kredietbank, CERA bank en ABB verzekeringen. Zij richten zich vooral op bankverzekeringen in de kernmarkten België, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Bulgarije en Ierland. In beperkte mate zijn zij ook aanwezig in andere landen. KBC heeft ruim 10 miljoen klanten, 38.000 medewerkers en 1.560 bankkantoren om hun vele klanten een uitstekende dienst te kunnen bieden. Hiernaast is een KBC telefoonnummer opgesteld, zodat klanten altijd contact kunnen opnemen met vragen over de producten en diensten. Hun strategie steunt op vier basisprincipes die elkaar versterken:
1: Het bezorgen van een unieke bankverzekeringservaring van hun klanten.
2: Het realiseren van een duurzame en rendabele groei door ontwikkeling op lange termijn te bekijken.
3: De klant een kwaliteitsvolle service en relevante oplossingen te bieden en hiermee de klant altijd centraal te stellen.
4: Het nemen van verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving en lokale economieën.

Het aanbod van KBC
KBC heeft een uitgebreid aanbod van online en offline bankieren. Hieronder vallen onder andere zichtrekeningen, betaalkaarten, zelf bankieren en het bestellen van vreemde valuta. Spaarrekeningen, termijnbeleggingen en Tak 21 behoren tot de spaarplannen, terwijl een pensioenspaarfonds, een defensief pensioenspaarfonds en een pensioenspaarrekening bij het pensioensparen horen. Leningen, beleggingsopties en verzekeringen zijn overige diensten die worden aangeboden. Heeft de klant interesse in deze opties, dan kan het KBC telefoonnummer gecontacteerd worden.

KBC telefoonnummer
Voor een vraag, probleem of klacht zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met KBC. Een antwoord op vragen over producten, diensten of aankopen op de KBC-website, kan de klant het KBC telefoonnummer contacteren via 078 152 153 of per fax op 03 283 29 50. Ook kan dit via e-mail door een online contactformulier in te vullen. De openingstijden van de klantendienst is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Antwoorden op vragen voor een medewerker of een afdeling van KBC waarvan de klant het nummer niet kent, kan het KBC telefoonnummer 02 429 11 11 gecontacteerd worden. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur.

Alternatieven om KBC te contacteren
Zo is het mogelijk om online een afspraak te maken in een KBC-kantoor. De klant kan hiervoor zelf het gewenste kantoor uitzoeken en de tijd die de klant wenst langs te komen. Bij het maken van de afspraak wordt direct ook aangegeven of de klant bepaalde documenten dient mee te nemen. Via e-mail ontvangt de klant een bevestiging van de afspraak en enkele uren voor de afspraak dient plaats te vinden, wordt een herinnerings-sms gestuurd. Heeft de klant een verdachte e-mail of telefoontje ontvangen, dan kan een e-mail gestuurd worden naar [email protected] Is de klant slachtoffer van fraude, dan is het KBC telefoonnummer 0800 65 650 altijd bereikbaar. KBC is ook erg actief op social media. Zij hebben een account op Facebook (facebook.com/KBCBankEnVerzekering), Twitter (twitter.com/kbc_be (of @kbc_be), Instagram (instagram.com/kbc_be (of kbc_be)), YouTube (youtube.com/KBCBankEnVerzekering), LinkedIn (linkedin.com/company/kbc-bank-en-verzekering), Pinterest ( https://www.pinterest.com/preventieshop) en Snapchat (kbc_be).