We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Kapaza Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Kapaza Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Kapaza, het bedrijf
Kapaza is een zoekertjeswebsite waar het mogelijk is om gratis zoekertjes te plaatsen en op zoek te gaan naar zoekertjes. Het heeft een totaal van meer dan 1 miljoen actieve advertenties. De totale waarde hiervan bedraagt €6 miljard. Iedereen is welkom op de website om zoekertjes te plaatsen of vinden. De artikelen worden onderverdeeld in 11 verkoopregio’s en 30 productcategorieën. Dit helpt bij het creëren van een overzichtelijke website en zorgt ervoor dat kopers de producten gemakkelijker kunnen ophalen als ze alleen zoekertjes bekijken in hun eigen regio. Hiernaast is de website erg gebruiksvriendelijk; een Kapaza telefoonnummer is niet beschikbaar waardoor de gebruiker moet proberen om zo veel mogelijk info op de website te vinden. Per maand ontvangt de website ongeveer 3 miljoen unieke bezoekers en behoort hiermee tot de meest bezochte websites in België.

Online zoekertjessite
Kapaza is een zoekertjessite waar het mogelijk is om zoekertjes te plaatsen en te vinden. De zoekertjes zijn onderverdeeld in een aantal rubrieken: voertuigen, immo, multimedia, voor huis en persoon, hobby en vrije tijd en jobs en zakelijk. Ook is het mogelijk om zoekertjes te plaatsen onder, of te zoeken op, heel België of 11 aparte regio’s. Bedrijven of particulieren kunnen een eigen shop openen op de website. Dit geeft een aantal voordelen aan de klant: de shop kan personaliseert worden, de klant geniet van meer zichtbaarheid, de klant kan aan de slag gaan met een eigen webadres en de klant ontvangt een klantendienst op maat. De klantendienst van Kapaza is bereikbaar via e-mail, niet via Kapaza telefoonnummer.

Contacteer Kapaza
Kapaza heeft een helpdesk geopend op de website. Hier kan de klant op zoek gaan naar antwoorden op vragen. De klant kan een e-mail sturen naar de klantendienst van Kapaza. Hier dient de klant eerst een onderwerp te kiezen: Mijn zoekertje, Mijn account, Betalende zoekertjes, Zoeken op Kapaza, Een verkoper contacteren, Biedingen, Fraude, Technische problemen, Kapaza iPhone app of Andere vraag. Deze categorieën zijn weer onderworpen aan andere onderwerpen en op basis hiervan wordt eerst een suggestie gegeven. Lost deze suggestie het probleem alsnog niet op, dan kan de klant contact opnemen met de klantendienst. Er is geen Kapaza telefoonnummer beschikbaar, dus dit kan alleen via e-mail.
De pers kan contact opnemen met Claire Selis, Head of Marketing. Zij is te contacteren op het Kapaza telefoonnummer 0476 79 12 28 of het e-mailadres [email protected]

FAQ’s en Suggesties
Op de website kan de klant zelf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen of voor antwoorden op vragen. Aangezien het bedrijf geen Kapaza telefoonnummer heeft opgezet, is de informatie op de website erg uitgebreid. De onderwerpen waar de gebruiker uit kan kiezen in de FAQ’s en suggesties zijn: Veelgestelde vragen, Veilig handelen, Verkooptips, Zoektips, Gebruikersvoorwaarden en Heb je een suggestie? Hiernaast is het mogelijk om een zoekertje sneller te laten opvallen en een eigen shop te openen op de website.

Kapaza Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Kapaza Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

  1. rudi van den boogaert

    beste kapaza.
    ik ben al een tijdje geblokeerd wanner mag ik terug koopjes plaatsen.
    ik heb mij toen mijn excuses aan de mensen gegeven maar ik kom maar niet vrij mijn excuses hiervoor. wil terrug op kapaza voor koopjes te doen.
    vriendelijke groeten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *