Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Jetairfly Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Jetairfly Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 07:00PM

Saturday

09:00AM - 05:30PM

Sunday

Bedrijfsinformatie van Jetairfly.com
Jetairfly.com is een merknaam dat onder de groep TUI Airlines Belgium NV valt. TUI Airlines Belgium NV maakt op zijn beurt weer deel uit van TUI Travel PLC, de grootste toerismegroep ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Andere websites die onder TUI Travel PLC vallen zijn Jetair, Sunjets, Vip Selection en Jetaircenter. Samen vormt dit de grootste reisbureauketen in België. Eind 2003 werd Jetairfly opgericht en in 2004 begon het met de eerste vluchten waarbij 5 vliegtuigen werden ingezet. Het is de snelst groeiende Belgische luchtvaartmaatschappij met de jongste en modernste vloot (gemiddeld 4,7 jaar) dankzij een programma van expansie en modernisering. Tegenwoordig heeft het een netwerk van 180 routes en 107 luchthavens en is het de tweede grootste Belgische luchtvaartmaatschappij voor passagiersvervoer naar de Middellandse Zee, Afrika en de Caraïben. Deze vluchten zijn online te boeken of via het Jetairfly telefoonnummer.

Het vluchtaanbod van Jetairfly
Jetairfly werkt volgens een doe-het-zelf-concept, waar de reiziger tegen een aantrekkelijke prijs een vliegticket en/of huurwagen kan reserveren voor één van de vele bestemmingen. Hiernaast zijn er extra, optionele diensten die geboekt kunnen worden zoals reisverzekeringen, bijstandsverzekeringen of annuleringsverzekeringen. Vervolgens kan de reiziger transport naar en parkeren en overnachten op de luchthaven boeken, parkeren en in beperkte mate transferservices in andere landen. Deze diensten kunnen online geboekt worden, maar heeft de reiziger hulp nodig, dan kan het Jetairfly telefoonnummer gebeld worden.

Jetairfly telefoonnummer
Het correspondentieadres van Jetairfly is TUI Airlines Belgium NV, Gistelsesteenweg 1, 8400 Oostende. Voor vragen over het wijzigen van een reservering, een volledige of gedeeltelijke terugbetaling, een aanvraag voor meer dan 9 personen of andere vragen, kan via de website een contactformulier ingevuld worden. De klantendienst neemt dan zo snel mogelijk contact op met de klant. Hiernaast is het bedrijf te contacteren op het Jetairfly telefoonnummer 070-22 00 00. De telefoonlijnen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Op feestdagen zijn de lijnen gesloten.

Veelgestelde vragen
Indien de klant geen telefonisch contact wil opnemen met het Jetairfly telefoonnummer, kan de klant zelf op zoek gaan naar de juiste informatie tussen de veelgestelde vragen. Hier kan gekozen worden uit de onderwerpen Top 5 meest gestelde vragen, Mijn reservering, tijdens de vlucht, over Jetairfly, reisvoorbereiding, op de luchthaven, na de vlucht en extra diensten. Verder worden er veel vragen beantwoord in de secties ‘reisformaliteiten’, ‘vervoersvoorwaarden vluchten’ en ‘reisverzekeringen’. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen, kunnen reizigers het bedrijf volgen op de social mediakanalen Facebook, Twitter en YouTube.

Jetairfly Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Jetairfly Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

[fbcomments]

1 Comment

  1. Pandey

    Once zoon ZOu van morgen Zijn toegekomen uit Miami maar t vertrek werdsteeds uitgesteld Wat gebeurt er?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *