Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Anheuser-Busch InBev Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Anheuser-Busch InBev Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Het bedrijf InBev
Brouwerij Anheuser-Busch InBev is toonaangevend in de wereld van bieren en InBev Belgium maakt hier deel van uit. Het heeft een portfolio van 200 biermerken en is actief in 25 landen. De belangrijkste merken zijn Belle-Vue, Hoegaarden, Leffe, Jupiler en Stella Artois. Hiermee is het één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt. Het bedrijf heeft 3 hoofdzetels: AB InBev, zone Europa en de business unit Benelux & Frankrijk. Verder staan er in België 4 andere brouwerijen: in Hoegaarden, Leuven, Jupile en Sint-Pieters-Leeuw. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer 155.000 werknemers, waarvan 2.500 in België. Voor vragen over de producten en diensten van InBev Belgium, kan de klant contact opnemen met het InBev telefoonnummer. Op de lijst die door Fortune Magazine wordt gepubliceerd, wordt het bedrijf erkend als het eerste bedrijf in de categorie van de drankbedrijven op de lijst van de World’s Most Admired Companies.

De bieren van InBev
InBev heeft een rijk portfolio aan kwaliteitsbier voor iedere smaak en iedere gelegenheid. De belangrijkste bieren zijn Stella Artois, Hoegaarden, Leffe, Belle-Vue en Jupiler. In totaal bevat het portfolio meer dan 200 bieren. Meer internationale merken zijn bijvoorbeeld Corona, Budweiser en Beck’s. In samenwerking met Philips heeft het bedrijf PerfectDraft gelanceerd. Hierdoor is het mogelijk om thuis te genieten van een perfect biertje die de klant zelf kan tappen. Ideaal voor de klant om zelf van te genieten of met vrienden en familie. Het bier blijft voor 30 dagen vers en meerdere vaten kunnen gebruikt worden voor één zelfde machine. Het bestellen van de PerfectDraft kan door het InBev telefoonnummer te contacteren.

InBev telefoonnummer
Voor vragen of suggesties kan de klant contact opnemen met de klantendienst. Via de website kan dit door een online contactformulier in te vullen. Hiernaast is het mogelijk om het bedrijf te volgen via social media. Blijf op de hoogte via Facebook of Twitter. De wereldwijde hoofdzetel is gevestigd op de Brouwerijplein 1, 3000 Leuven en is te contacteren op het InBev telefoonnummer 016 27 61 11. Consumenten kunnen 24 uur per dag contact opnemen op het nummer 070-222 919.

Overige contactnummers
Bierhandelaars kunnen een kijkje nemen op de gespecialiseerde website www.horecasupport.be. De klantendienst is beschikbaar op het InBev telefoonnummer 02 200 60 50. Voor telesales kan het nummer 02 200 60 60 gecontacteerd worden, of het e-mailadres [email protected] Via de websites is het mogelijk om te solliciteren voor een stageplaats bij het bedrijf. Het bedrijf ontvangt dagelijks tientallen aanvragen van studenten over schooltaken en eindopdrachten, maar deze kunnen niet allemaal beantwoord worden. Een afspraak kan gemaakt worden om een brouwerij te bezoeken via www.breweryvisits.com. De contactgegevens per brouwerij vindt men op deze website. Journalisten kunnen het telefoonnummer 0479 92 46 43 contacteren of een e-mail sturen naar [email protected] Leveranciers kunnen Inkoop Europa contacteren op [email protected]

Anheuser-Busch InBev Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Anheuser-Busch InBev Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

[fbcomments]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *