We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Google Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Google Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 08:00PM

Saturday

Sunday

Google – de geschiedenis achter de zoekmachine
Twee studenten van de universiteit van Stanford richtte in 1996 Google op. Larry Page en Sergey Brin hadden een systeem uitgevonden waarbij het internet werd afgestruind door servers en de resultaten werden gesorteerd op de zoekopdracht van de gebruiker. Het systeem hebben ze de naam Pagerank gegeven en de zoekmachine werd Backrub genoemd. Later is dit veranderd naar Google, wat is afgeleid van het Latijnse googol, maar een spelfout zorgde ervoor dat het Google werd. Op 7 september 1998 is de naam Google Inc. officieel geregistreerd als bedrijf. In 1999 verhuisde het bedrijf vanuit de garage van een vriend naar Palo Alto in Californië. Later dat jaar zijn ze opnieuw verhuisd naar de huidige locatie in Mountain View, Californië. De site waar het gebouw staat, heet Googleplex. In 2012 had het bedrijf 53.861 werknemers. In 2014 werd een omzet geregistreerd van USD 66 miljard met een winst van USD 14,4 miljard. Tot de grootste producten behoren onder andere Google+, Gmail, YouTube en Google Drive. Om zijn enorme aantal klanten altijd tot hulp te kunnen zijn, heeft het bedrijf diverse Google telefoonnummers beschikbaar gesteld waarop klanten hen kunnen bereiken.

Google – een brede scala aan diensten
Google biedt een enorme hoeveelheid aan verschillende diensten. Hier volgt een klein overzicht van de meest populaire diensten: Google, de populaire zoekmachine; Gmail, een gratis webmaildienst; Google+; een online sociaalnetwerksite; Orkut, een virtuele gemeenschap; Google Talk, een instant messaging-dienst; Google video’s om online miljoenen video’s te bekijken; Google Maps levert online kaarten en satellietbeelden; Google Analytics om het aantal en de bron van bezoekers te analyseren; Google Translate, een online vertaaldienst, Google Picasa waarmee foto’s bewerkt kunnen worden; Google Docs, een online tekstverwerker; Google Drive, een online opslag- en synchronisatiedienst; YouTube, om gratis video’s te bekijken; Google Android, een besturingssysteem voor mobiele apparaten; Google Play, de winkel voor apps op Androidsmartphones en nog veel meer. Al deze productlijnen hebben verschillende Google telefoonnummers die de klant kan contacteren voor meer informatie of hulp.

Google telefoonnummer
Welk Google telefoonnummer de klant nodig heeft, is geheel afhankelijk van de dienst die de klant gebruikt. Op de supportpagina van Google staan de verschillende diensten weergegeven. Door op één van de iconen te klikken, wordt de klant doorgeleid naar de betreffende dienst en kan hier het telefoonnummer opgezocht worden.

Alternatieve contactgegevens
Is er interesse in het opzetten van een carrière bij Google, dan kan op de pagina ‘Google contact opnemen’ op de link ‘Bezoek onze vacaturesite’ worden geklikt. Bedrijven, de pers, site-eigenaren en webmasters, en voor persvragen kan men hier een link vinden om doorgeleid te worden naar de juiste afdeling. Vaak is hier ook een Google telefoonnummer aanwezig die de klant kan contacteren. Ook is hier de mogelijkheid om zelf voor antwoorden op vragen te zoeken.

Google Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Google Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

2 Comments

  1. btichfuckoff

    well, you want something to be delete and you use your own name. that is stupid

  2. Brahimataj Seahar

    Beste, ik kan niet inloggen in mijn gmail account wat moet ik doen die stuurt de code naar mijn nummer en die heb ik niet meer want ik heb al 2 jaar dat de gmail heb niet geopend.

    Waar moet ik bellen of wat moet ik doen. mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *