We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Fortis Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Fortis Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

BNP Paribas Fortis – een stukje geschiedenis
Sinds mei 2009 maakt Fortis bank deel uit van BNP Paribas. De bank brengt een compleet aanbod uit aan zijn klanten: van financiële diensten voor zelfstandigen, particulieren, kleine en middelgrote bedrijven tot vrije beroepen. Deze diensten worden geleverd onder de naam BNP Paribas Fortis. Om een zo goed mogelijk aanbod te geven, werkt het nauw samen met de grootste Belgische verzekeringsmaatschappij AG Insurance. BNP Paribas is de grootste depositobank in de eurozone en behoort tot de zes meest solide banken ter wereld. Het biedt gespecialiseerde oplossingen voor gefortuneerde particulieren, publieke instanties en financiële instellingen. Het internationale netwerk van de Groep BNP Paribas heeft een positieve invloed op het bedrijf vanwege de vakspecialiteiten, waardoor BNP Paribas nu een toonaangevende financiële groep in Europa is. Hiernaast biedt het bedrijf een uitstekende klantenservice via het Fortis telefoonnummer dat voor zijn klanten beschikbaar is gesteld.

Een opsomming van de diensten
Fortis heeft zijn producten in verschillende categorieën gezet om een duidelijk overzicht te geven aan zijn klanten. De categorieën bestaan uit de volgende onderwerpen: Rekeningen en kaarten, Sparen en beleggen, Lenen en Verzekeren. De bank geeft aan altijd naar zijn klanten te luisteren, overal en altijd bereikbaar te zijn, duidelijk te informeren en een partner te zijn bij projecten. Jongeren vanaf 15 jaar worden geholpen bij het opzetten van een zichtrekening en zowel expats als studenten uit het buitenland kunnen rekenen op de mogelijkheid om een zichtrekening te openen. Een startersaanbod, handige tools en advies op maat is beschikbaar voor de startende ondernemen, terwijl ze voor de gevestigde ondernemer altijd vragen kunnen beantwoorden. Voor vragen over de bovenstaande opties kan de klant het Fortis telefoonnummer contacteren.

Fortis telefoonnummer
Fortis wil zijn klanten graag helpen en biedt daarom verschillende opties aan de klant om contact op te nemen. Op de website is een sectie te vinden met veelgestelde vragen waar de klant kan zoeken naar het antwoord of een vraag of een oplossing voor een probleem. Onderwerpen die hier behandeld worden, gaan over banking via de P.C., hoe de klant veilig kan betalen via het internet, Easy Banking en vragen over bankkaarten. Kan de klant het antwoord niet vinden, of neemt de klant liever telefonische contact op, dan kan dit op het Fortis telefoonnummer 02 762 60 00.

Fortis klantenservice
Zoals de meeste grotere bedrijven tegenwoordig aanbieden, is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar de klantendienst van Fortis. Op de website is een online e-mailformulier beschikbaar die de klant kan invullen en een korte omschrijving kan geven van de vraag of het probleem. De klantendienst neemt dan zo snel mogelijk contact op met de klant. Hiernaast kan een klant een afspraak maken bij een kantoor in de buurt. Heeft de klant liever dat Fortis zelf contact opneemt, dan kan dit aangevraagd worden. De klant kan aanvragen om iedere weekdag tot 21.00 en op zaterdag tot 16.00 uur gecontacteerd te worden. Tijdens de piekuren is het niet mogelijk om gecontacteerd te worden. Bij voorkeur kan de klant natuurlijk altijd zelf contact opnemen via het Fortis telefoonnummer.

Fortis Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Fortis Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *