We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Facebook Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Facebook Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Facebook – het begin
Mark Zuckerberg richtte in oktober 2003, samen met drie andere vrienden, de website Facemash op. Dit bleek de voorloper van Facebook te zijn. Het was een populair spel waarbij foto’s van Harvardstudenten vergeleken konden worden. De site was ook alleen maar toegankelijk voor studenten van Harvard. Tegenwoordig is Facebook een dienst en applicatie waarmee men in contact kan blijven met vrienden en familie overal ter wereld via instant messaging. Verschillende diensten zijn uitgebracht op de markt, waardoor het vele vormen van communicatie kon bieden wat een populair resultaat bleek te zijn. Maandelijks heeft het bedrijf namelijk 800 miljoen actieve gebruikers. De website is beschikbaar in 153 talen die ondersteund worden door 8348 medewerkers. Voor al deze nationaliteiten is het helaas niet mogelijk om een Facebook telefoonnummer te contacteren voor hulp. Hier zijn andere manieren voor.

De sociale kant van Facebook
Om gebruik te maken van Facebook is het nodig dat de gebruiker zich registreert. De klant wordt gevraagd om een profiel- en omslagfoto te uploaden, die de gebruiker op elk moment kan aanpassen. De naam waaronder het account wordt geregistreerd, moet de legale naam zijn van de gebruikers. Het is niet toegestaan om een bijnaam op te geven, aangezien het account hierdoor onder controle kan komen te staan. De gebruiker kan zelf zijn privé-instellingen opzetten en hiermee bepalen wie het account kan bekijken. Vrienden kunnen aan de vriendenlijst toegevoegd worden, zo kunnen de gebruikers op de hoogte blijven van de activiteiten van elkaar. Deze activiteiten zijn te bekijken in de tijdlijn, die op chronologische volgorde wordt weergegeven. Daarnaast kan men de activiteiten van elkaar ‘leuk’ vinden en privéberichten sturen. In de rechterbovenhoek kan de gebruiker meerdere hulponderwerpen vinden als alternatief voor een Facebook telefoonnummer.

Facebook telefoonnummer
Het internationale bedrijf heeft geen Facebook telefoonnummers opgezet om hun gebruikers te woord te staan. Daarentegen heeft het alternatieven gebruikt. Via een link in het profiel kan de gebruiker naar verschillende pagina’s voor hulp en vragen over privacy. Hier wordt hulp geboden bij inlog- en wachtwoord problemen, kan de gebruiker een post rapporteren die tegen het gebruikersbeleid van Facebook in gaat, kunnen de privé-instellingen aangepast worden en kan fraude gemeld worden. Tussen de veelgestelde vragen kunnen gebruikers zelf op zoek gaan naar oplossingen en antwoorden.

Facebook op social media
Natuurlijk moet een bedrijf zoals Facebook ook gebruik maken van zijn eigen product. De pagina heeft ruim 170.380.757 volgers die op deze manier op de hoogte blijven van mijlpalen, nieuwe ontwikkelingen en de laatste nieuwtjes. Gebruikers kunnen hier ook reageren op de berichten en een reactie ontvangen van Facebook zelf. Aangezien Facebook telefoonnummers niet beschikbaar zijn om hulp te ontvangen bij vragen of problemen, kan de gebruikers een privébericht sturen.

Facebook Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Facebook Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

  1. Maria Van Ierschot

    Mijn Facebook pagina is gehackt en ik wil alles blokkeren. Mijn profiel is ingenomen door een Chinees meisje, Al de berichten op mijn Facebook komen ook in het Chinees binnen.
    Ik wil zo spoedig mogelijk mijn Facebook volledig uitwissen.
    Graag uw hulp aub.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *