We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call eBay Customer Services Contact Phone Number & save in memory

eBay Opening Times

Monday-Friday

10:00AM - 07:00PM

Saturday

Sunday

eBay – een online marktplaats
eBay is een online handelsplatform waar gebruikers nieuwe en tweedehands spullen kunnen kopen en verkopen. Het is mogelijk om te zoeken voor veilingen of zoekertjes. Het internationale bedrijf is opgestart in 1995 in San José, Californië. Het bedrijf behaalde in 2013 een omzet van USD 16 miljard, met een winst van USD 2.856 miljoen. In dit jaar had het 33.500 werknemers waarvan een groot deel te bereiken was via het eBay telefoonnummer. Andere merken die onder eBay vallen zijn Kijiji, Gumtree, Luquo, Mobile.de, Prostores, Rent.com, Shopping.com, 2dehands.be en Marktplaats.nl. Tegenwoordig is eBay uitgegroeid tot het grootste online handelsplaats ter wereld met vestigingen in onder andere Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, China, Australië en India.

De online diensten van eBay
Via eBay is het dus mogelijk om wereldwijd producten te kopen en verkopen. Ook is het mogelijk om dit te beperken tot bepaalde gebieden of landen. Als de verkoper een product verkoopt, kan dit als veiling, waarbij de gebruiker een bepaalde tijd heeft om op het product te bieden, of als Nu-Kopen item, waarbij de gebruiker het product direct kan kopen. Een populaire betaalwijze dat met eBay gepaard gaat, is PayPal, het internationale ecommercebedrijf waarmee online betalingen veilig verricht kunnen worden.
De producten die online verkocht worden, zijn onderverdeeld in verschillende categorieën waardoor het voor de klant gemakkelijk wordt om producten snel te vinden of om rond te neuzen. Bij aankopen biedt eBay kopers- en verkopersbescherming, waarbij zowel de koper als de verkoper zich aan bepaalde richtlijnen moet houden om in aanmerking te komen voor deze bescherming. Hiernaast is het mogelijk voor de koper om feedback achter te laten over de verkoper. Voor vragen of bij problemen kan de klant contact opnemen met het eBay telefoonnummer.

eBay telefoonnummer
Via de website is het mogelijk om zelf naar antwoorden te zoeken tussen de veelgestelde vragen of te bladeren op onderwerpen. Kan de gebruiker hier geen oplossing vinden, dan is het mogelijk om de hulpdienst te contacteren. Het eBay telefoonnummer is beschikbaar op 078 16 00 00. De lijnen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur.

eBay community
eBay is een handelsplaats waarop vele leden erg actief zijn. Veel particulieren zetten hier kleine online winkels op en ook grotere bedrijven verkopen veel spullen via eBay. Naast het eBay telefoonnummer is het ook mogelijk om steun te ontvangen via de website. Zo is er het eBay-nieuws. Hier worden algemene mededelingen op geplaatst, zoals onderhoud aan de website, nieuwe richtlijnen, updates over procedures en nog veel meer. Op deze manier kunnen verkopers hiermee rekening houden, zonder dat het ten kosten gaat van hun zaken. Hiernaast is het Antwoordencentrum te bezoeken. Hier kunnen vragen gesteld worden over het kopen en verkopen op eBay. Ook worden er nuttige tips en informatie uitgewisseld met andere eBay-leden. Ten slotte is op de Discussieforum de mogelijkheid opgezet om te discussiëren over eBay-zaken zoals Kopen of Verkopen op eBay, Verzendingen en Betalen, Regels en Veiligheid en is het eBay-café te bezoeken.

eBay Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the eBay Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *