We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Delhaize Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Delhaize Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 06:00PM

Saturday

Sunday

Het begin van Delhaize
Delhaize is opgericht in 1867 door Jules Delhaize en zijn broers in Ransart. Deze Belgische supermarktketen opende in 1957 de eerste supermarkt met volledige zelfbediening van Europa. Het moederbedrijf Delhaize Groep is sinds de jaren ’70 actief in de Verenigde Staten en Azië. Op internationaal gebied is Delhaize Groep tegenwoordig actief in België, Luxemburg, Griekenland, Bulgarije, Servië, Montenegro, Bosnië en Herzegovina, Roemenië, Indonesië en de Verenigde Staten. Deze vestigingen zijn te bereiken via internationale Delhaize telefoonnummers. Wereldwijd heeft het bedrijf 144.000 personeelsleden, waarvan 16.000 in België. Het had een wereldwijde omzet van €21,4 miljard waarvan €3,7 miljard in België.

Het product van Delhaize
Delhaize is een supermarkt waar de klant een vestiging kan bezoeken of online boodschappen kan doen. Besluit de klant online boodschappen te doen, dan kan het op een bepaalde tijd en datum opgehaald worden. Gezondheid is een prioriteit voor de supermarkt en zij moedigen hun klanten en medewerkers aan om te kiezen voor evenwichtige voeding. Zij zetten zich in om producten te ontwikkelen die van goede kwaliteit, betrouwbaar en gezond zijn. In Wijnworld is een uitgebreid aanbod aan witte, rode en roze wijnen en andere alcoholische dranken. Voor vragen kan de klant contact opnemen met het Delhaize telefoonnummer.

Opmerkingen en suggesties voor Delhaize
Het Delhaize telefoonnummer voor het hoofdkantoor is 02 412 21 11. Hiernaast kan de een fax sturen naar het nummer 02 412 21 94. Voor opmerkingen of suggesties om de service te verbeteren, heeft de klant een aantal opties. In de winkel kan de klant één van de medewerkers rechtstreeks aanspreken voor vragen. De medewerkers zal zijn best doen om direct te helpen bij het verzoek. Via de website is het mogelijk om een contactformulier in te vullen. De klant ontvangt hier zo snel mogelijk een antwoord op. Telefonisch kan de klant de klantendienst contacteren op het Delhaize telefoonnummer 0800 95 713. Vanuit Luxemburg kan het gratis nummer 0800 33 54 24 93 gebeld worden, terwijl vanaf andere landen 0032 2 412 21 11 gedraaid kan worden. Vragen of opmerkingen kunnen per post gestuurd worden naar Delhaize Klantendienst, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, of per e-mail naar [email protected]

Andere afdelingen contacteren
Delhaize sponsort al jaren talloze acties, evenementen en verenigingen. Wil de klant sponsoring aanvragen, dan kan dit via www.delhaize.optimytool.com/nl/. Online klanten kunnen via een online contactformulier de klantendienst contacteren. Bezoek de webpagina https://nl.delhaize.be/over-delhaize/contact/persdienst voor een overzicht van de personen die op de persafdeling te bereiken zijn en neem telefonisch contact op via het Delhaize telefoonnummer of stuur hen een e-mail. Mediaregie of adverteerders kunnen telefonisch contact opnemen met de klantendienst of een e-mail sturen naar [email protected] Leveranciers kunnen een apart webformulier invullen.

Delhaize Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Delhaize Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

7 Comments

 1. Familie Missotten-Bollen

  Dag,
  Ik vroeg me af of er bij de klanten geen briefomslag met uit te knippen bonnetjes meer
  Gestuurd worden (puntenbonnen).
  Ik heb deze al van in december niet meer ontvangen.
  Graag antwoord.
  Ik woon op volgend adres : Raes van Heerslaan 17 3870 Heers

 2. declercq jacques

  geachte, gelieve geen reclamefolders meer te sturen,dank u declercq jacques

 3. anita VAN DEN STEEN

  Beste, wij proberen Marc VAN DEN BERGH te bereiken, tewerkgesteld in het distributiecentrum te NINOVE. Op het telefoonnummer 054 310 204 krijgen we geen gehoor. Hopelijk kan u ons een e-mailadres of GSM nummer bezorgen. Vriendelijke groeten, Anita

 4. Ruelens Maurice

  Ik krijg de laatste tijd mails met de blijde boodschap dat ik voor 500 euro aankopen mag doen . Deze boodschap komt evenwel vanuit de Filipijnen . Daarvoor moet ik een vragenlijst invullen . Ik heb deze mail nog nooit geopend maar denk dat hier slechte bedoelingen achter zitten .Kan u dit eens natrekken ?

 5. geerts annie

  Geachte,

  Heden kreeg ik een mail van Delhaize gestuurd door Kartlos edmends
  Ik denk dat dit een valse email is
  Mvg

 6. Jolien Bosschaert

  dag
  ik heb een mail ontvangen met een link in die beweerd dat ik een bon van 500euro heb gewonnen.
  Maar ik zie nergens een vermelding van delhaize of logo?
  Ik denk dat dit een virus is.
  Weten jullie meer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *