Get Help and Assistance Quickly. Look no further, here is Decathlon contact Number!
We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Decathlon Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Decathlon Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 08:00PM

Saturday

08:00AM - 08:00PM

Sunday

Close

Decathlon – een stukje geschiedenis
Decathlon opende in 1976 zijn eerste winkel in de buurt van Rijsel in Frankrijk. Zij boden een ruim assortiment aan sportartikelen aan klanten en in selfservice, beide tegen lage prijzen. In 1986 ging het bedrijf voor het eerst internationaal met de opening van een winkel in Duitsland. Spanje, België, China, Rusland, Turkije en Tsjechië volgen een aantal jaren later. Ondertussen heeft het in 1996 de eerste Passiemerken opgericht: Tribord voor watersport en Quechua voor bergsport. Het bedrijf valt tegenwoordig onder Oxylane Group, die veel van de huismerken van de keten produceert. In totaal heeft het bedrijf meer dan 500 vestigingen wereldwijd, waaronder 23 in België en 8 in Nederland. Over deze vestigingen zijn meer dan 40.000 werknemers verspreid. Al deze vestigingen zijn ook direct te bereiken via de gelokaliseerde Decathlon telefoonnummers.

Decathlon – het bedrijf
Decathlon heeft meer dan 30.000 producten voor 78 sporten. Zij bieden sportkleding in verschillende maten voor vrouwen, mannen en kinderen. Het is de grootste sportwinkel ter wereld met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen. Hierdoor zorgt het bedrijf ervoor dat sporten altijd toegankelijk is voor iedereen. Zij kunnen de prijzen laag houden, omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld. De producten worden zowel in de winkel als online op sport geselecteerd en de blauwe producten zijn de meest scherp geprijsde producten. Hiernaast bieden ze gratis levering vanaf een bepaald bedrag en is het tot 365 dagen mogelijk om artikelen te ruilen. De Decathlon klantenkaart biedt voordelen aan trouwe klanten. Natuurlijk kan de klant voor alle voorwaarden de website bezoeken of contact opnemen via één van de Decathlon telefoonnummers.

Decathlon telefoonnummer
De winkels van Decathlon zijn verspreid over heel België. Op de website vindt de klant een overzicht van provincies waar de filialen te vinden zijn. Zodra de klant een provincie selecteert, wordt hij/zij winkel te contacteren via het Decathlon telefoonnummer of e-mail, kunnen de openingstijden bekeken worden en kan de klant een mening geven over de betreffende winkel. Het Decathlon telefoonnummer is beschikbaar voor vragen over een product of dienst, voor meer informatie over de Getrouwheidskaart en om een mening te geven over een product, dienst of winkel. De Online-Aankoopdienst kan gecontacteerd worden voor een online-aankoop, een onlinebestelling of levering of meer informatie over een account.

Nieuwsbrief en social media
Decathlon is op verschillende social mediakanalen te volgen om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Zo is het bedrijf te volgen op Facebook, Twitter, Google+ en YouTube. Via de kanalen is het, naast het Decathlon telefoonnummer, mogelijk om via social media contact op te nemen met de klantendienst. Hiernaast kan de klant zich inschrijven voor de nieuwsbrief om exclusief te genieten van het uitgebreide sportaanbod.