We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Colruyt Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Colruyt Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 05:00PM

Saturday

Sunday

Oprichting Colruyt
Colruyt is een Belgische supermarktketen die in 1950 is opgezet. Het begon in Lembeek en het hoofdkantoor staat tegenwoordig in Edingensesteenweg 106, 1500 in Halle. Het maakt deel uit van de Belgische multinational Colruyt Group, die actief is in groothandel. In september 2014 had het bedrijf 231 in België, 3 in Luxemburg en 70 in Frankrijk. De winkels worden zo sober en eenvoudig mogelijk ingericht om de kosten te beperken. In de winkels zijn geen versiersels of decoratie te vinden en er wordt geen muziek gespeeld. Bij de kassa’s bevinden zich geen rolbanden, maar zetten de medewerkers zelf de producten van het ene karretje in het andere. Ook hiermee probeert het bedrijf geld te besparen. Het bedrijf is te contacteren via het Colruyt telefoonnummer.

De producten van Colruyt
Colruyt heeft een uitgebreid aanbod aan producten en legt de nadruk hierbij op het altijd en overal bieden van de laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit versmarkt, diepvries, beenhouwerij, koffie, bier, veilig speelgoed, duurzame vis, wijn en eigen merken. Op de website biedt het extra diensten zoals recepten die gelezen en bekeken kunnen worden en kookboeken om recepten in op te slaan. Voor vragen over de producten van het bedrijf, kan men het Colruyt telefoonnummer bellen.

Colruyt telefoonnummer
Colruyt verkoopt zijn producten graag voor de meest aantrekkelijke prijzen. Vindt de klant een ergens anders een lagere prijs, dan kan de Rode Telefoon gecontacteerd worden op 02 360 10 40. Deze lijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Ook kan de klant een e-mail sturen naar [email protected] Voor vragen, klachten of suggesties kan de klantendienst gecontacteerd worden op het Colruyt telefoonnummer 02 360 10 40 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. De klant kan een e-mail sturen naar [email protected] De klantendienst is erg vriendelijk en probeert klanten zo snel mogelijk te woord te staan.

Alternatieve telefoonnummers
Voor technische problemen of vragen en suggesties over de website, kan het Colruyt telefoonnummer 02 363 52 52 gebeld worden, of een e-mail kan gestuurd worden naar [email protected] De selectiedienst is te bereiken op 02 363 53 43 of [email protected] Via de website kan de klant een post- en e-mailadres wijzigen, recepten en kookboeken bijhouden, meer informatie aanvragen en uitschrijven voor commerciële e-mails. Voor klanten dien in de horeca werken, zijn specifieke voordelen beschikbaar. Voor meer informatie kan een e-mail gestuurd worden naar [email protected] of naar het nummer 02 363 53 63 worden gebeld.

Colruyt Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Colruyt Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *