We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Cdiscount Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Cdiscount Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

De ecommerce website Cdiscount
IT, hightech, culturele goederen, persoonlijke apparaten en voedsel; dit is een kleine greep uit het aanbod dat de ecommerce website Cdiscount te bieden heeft. In 1998 is het bedrijf opgestart in Frankrijk en de zetel van het hoofdkantoor is gevestigd in Bordeaux. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot de beste online handelaar en genereert een omzet van €1,6 miljoen. Het bedrijf wordt op vier continenten beschouwd als de meest succesvolle kleinhandelaar. Dit is in Europa, Zuid-Amerika, Azië en Afrika. De klantendienst helpt bij het behouden van deze uitstekende reputatie door een goede service te verrichten via het Cdiscount telefoonnummer.

Goederen en diensten van Cdiscount
Naast de goederen die het bedrijf aanbiedt, wil het bedrijf zijn diensten uitbreiden met meer hightech goederen en diensten waaronder verzekeringen, wijn, abonnementen voor de mobiele telefoon, financiering en reizen. Naar aanleiding van onderzoek van de gegevens van andere websites, is er in 2006 een winkel geopend waarin alleen de bestverkochte producten geselecteerd kunnen worden. Voor kleine pakketten diende deze winkel als een afleverpunt. Andere producten die voor aantrekkelijke prijzen worden aangeboden zijn meubelen, beddenlinnen, elektrische huishoudapparaten, spellen, gegevensverwerking, fotocamera’s, gps, tv, MP3, speelgoed en kinderkamerspullen. Voor vragen over de beschikbare producten kan de klant de klantendienst contacteren op het Cdiscount telefoonnummer.

Diensten en garanties
De klant kan voor algemene vragen terecht in de sectie van veelgestelde vragen. Hier kan de klant zelf op zoek gaan naar antwoorden op vragen of oplossingen voor problemen. Ook is er een forum beschikbaar waar de klanten onderling kunnen overleggen om kwesties op te lossen zonder dat zij hoeven te wachten op lange wachttijden via het Cdiscount telefoonnummer. De klantendienst die door het bedrijf is opgezet, bestaat uit verschillende secties. Hierbij kan de klant kiezen uit garanties en verzekeringen, traceren via sms en verplichtingen.

Cdiscount telefoonnummer
Om een specialist te spreken van de Cdiscount klantendienst, hoeft de klant alleen het Cdiscount telefoonnummer 3979 te bellen. De telefoonnummers zijn beschikbaar voor verschillende afdelingen zoals klantendienst, adverteren, resultaten en professionelen. Wil de klant post sturen naar het postadres, dan kan dit op: Cdiscount.com/SGPN, customer service, BP 90200, 93472. De klant moet de naam, het bestellingnummer en het e-mailadres in de brief vermelden. Verder zijn de Cdiscount telefoonnummers internationaal te bereiken en kunnen klanten in verschillende talen worden geholpen. Cdiscount heeft een unieke plaats in de wereld vanwege de kwalitatieve producten en de uitstekende klantenservice die het bedrijf te bieden heeft.

Cdiscount Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Cdiscount Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

  1. anneke lamb

    Good afternoon,

    I have 9 articles in my box but cannot find out how I can arrange that you will send it so a friend in Belgium, because you do not send to Holland?

    My name is Anneke Lamb

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *