We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Canal+ Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Canal+ Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Canal+
De Franse commerciële betaal-televisiezender Canal+ is opgericht in 1984 en richt zich op films en sport. Het maakt onderdeel uit van de Canal+ Group en is een filiaal van Vivendi SA. Het was de eerste Franse betaalzender en de eerste uitzending vond plaats op 4 november 1984. Van 1997 tot 2004 was de zender ook beschikbaar in Vlaanderen en Nederland. De zetel van het hoofdkantoor ligt in de buitenwijken van Parijs in Issy-les-Moulineaux. Naast 5000 films die via Canal+ beschikbaar zijn, is het ook mogelijk om online live tv te kijken. Heeft de klant vragen over het aanbod van Canal+ of wil de klant zich aanmelden voor de diensten, dan kan dit via het Canal+ telefoonnummer.

De programma’s op Canal+
Canal+ onderscheidt 7 verschillende categorieën voor zijn programma’s: emissies, sport, film series/fictie, humor, muziek en informatief/documentaire. Zo is het mogelijk om de laatste films en documentaires te bekijken, de populairste series te volgen en alles over showbizz bij te houden. Canal+ is toonaangevend in Frankrijk vanwege de uitgebreide beschikbaarheid van vele platforms voor broadcasting. Via het Canal+ telefoonnummer kan de klant zich opgeven voor abonnementen, aantrekkelijke deals via channel packaging en de uitstekende aanbieding van 150 kanalen.

Canal+ telefoonnummer
Via het Canal+ telefoonnummer kunnen klanten contact opnemen met vragen over de diensten en producten van Canal+. Dit telefoonnummer is 230 602 18 18. De telefoonlijnen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 13.00 uur en zelfs op feestdagen zijn de telefoonlijnen geopend. Afhankelijk van de hulp die de klant nodig heeft, worden er servicekosten in rekening gebracht. Voordat de klant echter contact opneemt met de klantendienst, wordt de klant aangeraden om eerst online te zoeken naar een oplossing van problemen of antwoorden op vragen. Tussen de veelgestelde vragen kan de klant vaak direct een oplossing vinden. Ook bij technische problemen kan de klant uitgebreid rondkijken op de website voor ondersteuning.

Canal+ op social media
Canal+ is actief op social media om zo een groot publiek te kunnen bereiken. Ook is het de ideale manier om zo zijn leden op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws. Leden kunnen het bedrijf volgen via Facebook, Twitter, Dailymotion, Google+ en YouTube. Via Facebook kunnen klanten een privébericht sturen om contact op te nemen met de klantendienst. Om direct een persoonlijk antwoord te ontvangen, kan de klant contact opnemen met het Canal+ telefoonnummer.

Canal+ Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Canal+ Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *