We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call CAF Customer Services Contact Phone Number & save in memory

CAF Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Het bedrijf CAF
CAF is de kinderbijslag voor families in Frankrijk. Het netwerk is opgezet door CNAF (Nationaal Fonds voor bijslagen) en het is een fonds dat afhankelijk is van de Franse sociale dienst. Families hebben sinds 1945 de mogelijkheid om deze kinderbijslag op te eisen. Het heeft invloed op ongeveer 30,6 persoenen en het helpt families die hulp nodig hebben bij financiele verantwoordelijkheden voor hun kinderen. Het CAF telefoonnummer is opgezet voor families om deze bijslag aan te vragen, om informatie aan te vragen of om problemen voor te leggen. De missie van deze organisatie is om families te helpen in het dagelijks leven en solidariteit te ontwikkelen met het kwetsbare gedeelte van de bevolking. Het richt zich hier vooral op: jonge kinderen, kinderen en de jeugd, solidariteit en integratie en huisvesting en leefomgeving.

Het doel van CAF
CAF heeft als doel om financiële en sociale steun te geven aan families zoals door de wet bepaald. Al 60 jaar helpt het families in hun dagelijks leven via kinderbijslag. Families hebben de mogelijkheid om dit online op de website te organiseren of via het CAF telefoonnummer. Voor de kinderbijslag wordt er rekening gehouden met het aantal kinderen en de netto-inkomsten. Niet alleen het salaris valt onder netto-inkomsten, maar ook onroerend goed, betaalde alimentatie en fiscale aftrekposten vallen hieronder. Ook met bijzondere aftrek voor bepaalde inkomsten en bijzondere situaties zoals ziekte en werkeloosheid wordt rekening gehouden. Verdere informatie of uitleg kan ontvangen worden door het CAF telefoonnummer te contacteren.

CAF telefoonnummer
CAF is bereikbaar via de website www.caf.fr. Heeft de klant al een online account aangemaakt, dan kan hierop ingelogd worden om gebruik te maken van de online diensten via de website. De klant kan de status van het account, van een aanvraag en van betalingen controleren. Ook is het mogelijk om online via een contactformulier contact op te nemen met de klantendienst. Verder is het mogelijk om bij een lokale CAF-vestiging hulp te ontvangen of door het CAF telefoonnummer (855) 214 7522 te bellen. Het bedrijf is actief op Facebook, Twitter en Google+ om klanten op de hoogte te houden van laatste ontwikkelingen.

Ons advies
Voordat een klant contact opneemt via het CAF telefoonnummer, adviseren wij de klant om eerst online op de website na te gaan of het antwoord hier te vinden is. Op de website kan veel informatie hierover gevonden worden. Staat het antwoord op de vraag hier niet bij, of ondervindt de klant moeilijkheden met online diensten, dan kan het CAF nummer gebeld worden of een bezoek gebracht worden aan een vestiging.

CAF Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the CAF Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *