We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Brussels Airlines Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Brussels Airlines Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Brussels Airlines – de geschiedenis
De nationale luchtvaartmaatschappij van België is Brussels Airlines. Het bedrijf is opgericht in 2006 en de eerste vlucht vond plaats op 25 maart 2007. Haar thuisbasis is op Brussels Airport. De luchtvaartmaatschappij vliegt op meer dan 90 bestemmingen met een vloot van 47 (+9 bestellingen). Het moederbedrijf is SN Airholding NV/SA dat in 2002 is opgericht door 40 investeerders. Brussels Airlines biedt zijn klanten loyaliteitsprogramma’s genaamd Miles & More en LOOP. De missie van de luchtvaartmaatschappij is om de meest persoonlijke luchtvaartmaatschappij te zijn, die mensen samenbrengt en van reizen weer een plezier maakt. Hierbij richten zij zich op HUMAN (dicht bij haar reizigers staan en rekening houden met wensen en behoeften van deze reizigers, ENABLING (mensen bij elkaar brengen en hierdoor dingen verwezenlijken), PLEASURE (reizen weer een plezier maken) en AGILE (zij passen zich snel en efficiënt aan in een steeds veranderende omgeving). Het bedrijf heeft een Brussels Airlines telefoonnummer opgesteld om zo haar klanten te woord te staan.

Boeken via Brussel Airlines
Via de website van Brussel Airlines is het mogelijk om via Plan & Boek een vlucht te boeken, de laagste prijzen te bekijken, een auto te huren, bestemmingen te bekijken, een hotel te boeken en de dienstregeling door te nemen. Via Beheer kan de klant een bestaande boeking bekijken, extra bagage te kopen, een upgrade te kopen of een volledige reis te plannen inclusief verblijf, autohuur, parkeren en treintickets. Het is hier ook mogelijk om een annulering en terugbetalingen aan te vragen. Dit kan ook verzorgd worden via de klantendienst die te bereiken is via het Brussels Airlines telefoonnummer. Via het online formulier kan een factuur aangevraagd worden. Onder de praktische info vindt de klant een uitgebreid aanbod aan reisinformatie zoals bagage, op en naar de luchthaven, check-in informatie, speciale assistentie, kinderen & families, dieren, service aan boord, maaltijden, over mijn boeking, klantendienst, mobiele services en reisvoorbereidingen. Ten slotte is het mogelijk om online in te checken en aan te melden voor het loyaliteitsprogramma.

Brussels Airlines telefoonnummer
Brussels Airlines helpt zijn klanten graag verder en heeft daarom uitgebreide methodes opgezet om hulp aan zijn reizigers te bieden. In de sectie voor meest gestelde vragen kan de klant zelf op zoek gaan naar antwoorden en praktische informatie bekijken. Ook kan hier informatie worden gevonden over vertraagde bagage. Hiernaast is het mogelijk om een suggestie te delen, een probleem te melden en een compliment te geven. Het Brussels Airlines telefoonnummer is te bereiken op 0902-33555 (€0,75 per minuut). De luchtvaartmaatschappij is ook te volgen op Pinterest, LinkedIn, Facebook en Twitter.

Adverteren
Voor bedrijven is het mogelijk om op verschillende manier te adverteren op Brussels Airlines. Dit kan bijvoorbeeld op ambient media, tijdens de vlucht of in nieuwe media. Hiermee bereikt de advertentie ruim 500.000 passagiers die naar 50 Europese en 70 wereldwijde bestemmingen vliegen. Bij interesse kunnen bedrijven contact opnemen via [email protected] Om te adverteren in de Inflight Magazines, kan contact opgenomen worden met Caroline. [email protected] of het Brussels Airlines telefoonnummer 0044 2076 250 799 gecontacteerd worden.

Brussels Airlines Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Brussels Airlines Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *