We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Bouygues Telecom Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Bouygues Telecom Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Bouygues Telecommunicatie
Het Franse bedrijf Bouygues Telecom maakt deel uit van de Bouyguesgroep. Het telecommunicatiebedrijf is opgericht in 1994 en het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Het bedrijf is onder andere actief op de markt van mobiele telefonie waarbij het gebruik maakt van zijn eigen gsm-netwerk in Frankrijk. Meer dan 13 miljoen klanten maken gebruik van de diensten van Bouygues Telecommunicatie, waarvan 1,9 miljoen zakelijke klanten zijn en 11,6 mobiele klanten. Ruim 9.200 werknemers helpen om de services uitstekend te houden, waaronder een groot deel bereikbaar is via het Bouygues Telecom telefoonnummer. De diensten worden uitsluitend aangeboden op de Franse markt. Het heeft een netto-inkomen van 444 miljoen euro.

De diensten van Bouygues
Mobiel, televisie, vaste telefonie, internet en cloudopslag: dit zijn de diensten die worden aangeboden door Bouygues Telecom. Het uitgebreide aan diensten die worden ondersteund door ruim 7500 deskundige maken het leven van de klant op digitaal gebied een stuk gemakkelijker. Ruim 11,6 miljoen klanten maken gebruik van zowel de vaste als de mobiele telefoondiensten. Box Internet Pro, Box Internet en BBox zijn de internetdiensten die aan de klanten worden aangeboden. Van de 396.000 klanten die gebruik maken van de vaste breedbanddiensten, zijn ruim 29.000 aangesloten op het FTTH-netwerk. De uitstekende klantenservice die het biedt via het Bouygues Telecom telefoonnummer maakt het bedrijf erg populair onder zijn klanten.

Bouygues Telecom telefoonnummer
Het bedrijf is tegenwoordig de grootste dienstverlener voor mobiele telefonie. Om de uitstekende klantenservice te blijven verlenen, heeft het bedrijf zes tefooncentrales opgezet in Frankrijk. Ruim 4500 medewerkers werken op de afdelingen sales en klantenservice en werken er hard aan om de vragen van klanten te beantwoorden. In tegenstelling tot vele concurrenten is de klantenservice 24 uur per dag te contacteren. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen opgezet om de klant direct naar de juiste klantendienst te leiden. Bouygues Telecom, Service de Telecommunications Mobile, Fixe en TV Et Internet vallen onder deze afdelingen. Heeft de klant vragen over de diensten en services van het bedrijf, of wil de klant algemene informatie ontvangen, dan kunnen de gratis Bouygues Telecom telefoonnummers 0810 825 614, 0033 653 19 09 13 en 0800 29 1000 gecontacteerd worden. De klantenservice is ook via e-mail te bereiken op het e-mailadres [email protected]

Uitstekende klantenservice
Vierentwintig uur per dag kan de klant genieten van de uitstekende klantendienst die via het Bouygues Telecom telefoonnummer te bereiken is. Maakt de klant gebruik van het 3G-netwerk, dan worden voor reguliere telefoongesprekken de prijs voor roaming berekent.

Bouygues Telecom Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Bouygues Telecom Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *