We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Booking Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Booking Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Booking.com
Booking.com is een wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Het is een dochteronderneming van de Priceline Group en opgericht in 1996. Iedere dag worden er meer dan 1.000.000 kamernachten gereserveerd via de website door zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het bedrijf garandeert de beste prijs voor alle soorten accommodaties, van kleine hostels tot luxe hotels. De website is internationaal opgezet en gelokaliseerd zodat alle klanten in hun moedertaal kunnen boeken. De website is beschikbaar in 40 talen en biedt 870.984 actieve accommodaties aan in 224 landen en regio’s. In meer dan 60 landen ondersteunt de klantendienst van ruim 10.000 mensen vanuit 174 wereldwijde kantoren. De klantendienst is te bereiken via het Booking telefoonnummer.

Accommodaties van Booking.com
De missie van Booking.com is om vakantiegangers en zakenreizigers te helpen bij het snel en gemakkelijk ontdekken, reserveren en genieten van een verblijf in de beste accommodaties ter wereld met een uitgebreide keuze uit budget. De website is informatief en gebruiksvriendelijke en garandeert de beste prijzen. De klant kan altijd de laagste prijzen boeken, of dit nu accommodatie in de stad, aan de kust of op het platteland is. Er worden geen reserveringskosten berekend en boeken via het reserveringssysteem is veilig. Voordelen voor de eigenaren van de accommodaties is dat er per week meer dan 6.3 miljoen kamernachten gereserveerd worden, Booking.com een voordelig commissiemodel aanbiedt en een netwerk onderhoudt van meer dan 1200 affiliate-partnerwebsites. Om de eigenaar hulp te bieden, staat er ook altijd een persoonlijke accountmanager klaar om omzet te optimaliseren. Deze accountmanager is te bereiken via een Booking telefoonnummer.

Booking telefoonnummer
Om zijn klanten een uitstekende klantendienst te verlenen, zijn er op de website verschillende opties beschikbaar gesteld voor ondersteuning. De klantendienst is te bereiken op het Booking telefoonnummer 027 00 67 voor ondersteuning in Nederlands of 027 00 66 51 voor ondersteuning in Frans. Vanuit het buitenland kan het nummer 0031 70 770 3884 gecontacteerd worden. Hiernaast is het op de website mogelijk om snel antwoord te vinden op de meest gestelde vragen van klanten. Zo wordt bijvoorbeeld antwoord gegeven op de vragen ‘Hoe weet ik of mijn reservering is bevestigd’, ‘Kan ik mijn reservering annuleren of wijzigen’ en ‘Kan ik een reservering maken zonder creditcard’? Verder is het mogelijk om via e-mail contact op te nemen via het online contactformulier. Het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar, neemt binnen enkele seconden de telefoon op, reageert binnen een dag op de meeste e-mails en spreekt de taal van de klant. De klantendienst is beschikbaar in meer dan 40 talen.

Blijf op de hoogte!
Wil de klant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het bedrijf of van promoties, dan kan via de website ingeschreven worden voor de nieuwsbrief. Ook is het mogelijk om gratis een link te ontvangen voor de Booking.com app of deze te downloaden voor de smartphone. Dit is een uitstekende manier voor de klant om Booking.com altijd bij zich te hebben en er snel en eenvoudig gebruik van te maken. Hiernaast kan de klant zelf feedback achterlaten over de website op de website zelf. Ondervindt de klant problemen bij het downloaden van de app, dan kan hij/zij contact opnemen met het Booking telefoonnummer.

Booking Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Booking Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

5 Comments

 1. robby voet

  Reservatie per ongeluk 2x geboekt. Hotel uitbater was niet akkoord met annulatie, maar na tussenkomst van booking.com medewerkster toch akkoord. Thumbs up voor de dame!

 2. Ingrid Alewaeters

  NIET BEREIKBAAR OP GEEN ENKELE MANIER.
  NA 7 DAGEN NA ELKAAR POGINGEN DOEN, NOG STEEDS GEEN CONTACT GEHA

 3. tant annie

  Wanneer kan ik een antwoordje ontvangen, aangaande mijn klacht/vraag voor wat betreft ons verblijf bij Van der Valk Verviers , reserveringsnr 1589066510. Graag dringend antwoord aub
  met dank.
  Tant Annie

 4. Stefanie Vandenbrouck

  Op geen enkele manier bereikbaar, geen antwoord per e-mail noch telefonisch. Nummer voor Nederlands klopt zelfs niet!

 5. van thomme eddy

  dacht goed af te zijn als trouwe klant van booking com.
  niets is minder waar, de oplossing kijken op booking, indien uw hotel of leuke accommodatie vind.
  zelf contact opnemen en boeken, soms besparing van 50 procent, en ontbijt altijd inbegrepen.
  reden groot prijsverschil. de commissie, en het ontbijt waar booking een koehandel van maakt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *