We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Billi Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Billi Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Billi – internet, telefonie en mobiel
Billi is een Belgische aanbieder van internet, vaste telefonie en mobiel. Het telecommunicatiebedrijf biedt telefonische ondersteuning aan zowel zakelijke als privé-klanten hulp verschillende het Billi telefoonnummer. Het bedrijf staat bekend om de uitstekende kwaliteit dat het biedt tegen aantrekkelijke en concurrerende prijzen en de vriendelijke klantendienst die op veel verschillende manieren bereikbaar is. Kiest de klant voor een compleet internetpakket, dan biedt het bedrijf geheel gratis onbeperkte telefoniekosten.

Billi – privé en zakelijk
Billi heeft een uitgebreid aanbod te bieden aan zowel privé als zakelijke klanten. Het internet voor privégebruik biedt de mogelijkheid om met het hele gezin te surfen op de laptop, tablet, smartphone, pc of laatste gameconsole. Dit is gepaard met een supersnelle high speed wifimodem en draadloze opties. Vaste telefonie voor privégebruik is standaard inbegrepen bij Internet Complete & Internet Max. De klant belt hierbij volledig en ongelimiteerd gratis naar andere Billi-klanten. Voor andere vaste en mobiele nummer wordt een voordelig tarief gehandhaafd. Mobiele telefonie biedt verschillende formules om zo veel mogelijk klanten tegemoet te kunnen komen. Verder biedt het voordelige nationale en internationale bundels.
Voor zakelijk gebruik biedt Billi de beste opties voor zaken qua snel internet, mobiel en digitale telefonie: Duo, mobiel Billi Mini, Max en Unlimited, Internet, Cloud Telefonie, Virtual Desktop, Active Cloud, Webhosting, Online Backup en Cloud Office. De klantendienst is te bereiken op het Billi telefoonnummer voor vragen over de verschillende diensten.

Billi Telefoonnummer
Om privé en zakelijke klanten te kunnen assisteren, is het Billi telefoonnummer 022 900 900 opgezet. Deze klantendienst is iedere werkdag bereikbaar op dit nummer van 09.00 tot 17.30 uur. Wil de klant eerst kijken of zelf het probleem opgelost kan worden, dan kan dit tussen de veelgestelde vragen. De klant kan een zoekterm invullen in de zoekbalk of klikken op de onderwerpen ‘Administratie’, ‘Internet’, ‘Mobiel’ en ‘Vaste telefonie’. Hierna kan gekozen worden uit de 10 meest gestelde vragen. Kan de klant het probleem op deze manier niet oplossen, dan kan alsnog het Billi telefoonnummer gebeld worden of een support ticket aangemaakt worden.

Blijf op de hoogte
De klant kan zich inschrijven om via e-mail op de hoogte te blijven van promoties en aanbiedingen. Hiernaast kan een klant altijd persoonlijk met een medewerker spreken in één van de diverse verkooppunten die de producten en diensten van Billi verkopen. Op de website kan de klant bekijken welk verkooppunt het dichtstbijzijnd is. Ook via social media kan de klant continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen via Facebook, Twitter, Google+. LinkedIn, YouTube en Instagram. Wil de klant echter direct geholpen worden, dan kan deze het beste een e-mail sturen naar [email protected] of het Billi telefoonnummer 020 900 900 bellen.

Billi Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Billi Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *