We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Belgacom Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Belgacom Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 10:00PM

Saturday

08:00AM - 10:00PM

Sunday

08:00AM - 10:00PM

Het begin van Belgacom
In 1930 werd het bedrijf RTT opgericht; Regie voor Telegraaf en Telefoon. Dit zorgt ervoor dat een steeds groter wordende bevolking van België toegang heeft tot telefonie. In 1992 wordt RTT echter vervangen door Belgacom nv, een overheidsbedrijf dat in 1994 een naamloze vennootschap van publiek recht wordt. Het lanceert het mobiele netwerk van Proximus wat kort hierna wordt afgegeven aan Belgacom Mobile, terwijl Belgacom nog wel 75% van de aandelen behoudt. In 1996 verkoopt de regering 50% van de aandelen, min 1 aandeel, aan het bedrijf ADSB Telecommunications. Dit bedrijf bestaat verder uit Ameritech, Tele Danmark en Singapore Telecom. Hiernaast vallen drie financiële instellingen onder hetzelfde bedrijf: Sofina, Dexia en KBC. Vanaf 1997 maakt het bedrijf veel ontwikkelingen mee: Belgacom International Carrier Service ontstaat, ze nemen Skynet over en lanceren hun eerste website. Het opent kantoren in Azië, het Stille Oceaangebied, Amerika en het Midden-Oosten en het lanceert haar eerste mobiele aanbod. Het bedrijf krijgt een nieuw logo, treedt toe op de beurs, lanceert PingPing en PersonalCloud. In 2025 besloten aandeelhouders om de naam van het bedrijf te wijzigen tot Proximus. Via het Belgacom telefoonnummer kan het bedrijf zijn vele klanten hulp bieden bij vragen en eventuele problemen.

Netwerken voor de toekomst en innovatieve oplossingen
Telefonie, internet, televisie en ICT-diensten op netwerkbasis; dit is een greep uit de diensten die het telecommunicatiebedrijf levert. Vaste en mobiele netwerken van uitstekende kwaliteit en toegang tot digitale diensten, data en multimedia zijn diensten waar de klant toegang tot heeft. Een missie van het bedrijf is om een fundament te leggen voor duurzame groei en zij proberen dit te bereiken door te investeren in toekomst vaste netwerken en innovatieve oplossingen. Meer informatie hierover kan verstrekt worden via het Belgacom telefoonnummer.

Belgacom telefoonnummer
Op de contactpagina staan verschillende opties om contact op te nemen met de klantendienst van het bedrijf. Vanuit België is het mogelijk om het gratis Belgacom telefoonnummer 0800 22 800 te bellen, terwijl dit vanaf het buitenland kan op het nummer 0032 475 15 60 00. Algemene vragen worden beantwoord van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur. De hulplijnen zijn op feestdagen gesloten. Is de klant een kaart verloren, of is het gestolen, dan kan de klant dit 24 uur per dag melden. De kaart wordt direct geblokkeerd en een nieuwe wordt aangevraagd. De klantendienst behandelt technische vragen op iedere dag, met uitzondering van de feestdagen, van 08.00 tot 22.00 uur. Voor Proximus televisie is het mogelijk hen te contacteren tot middernacht. Het bedrijf is te bereiken op het adres Koning Albert ll- laan 27B, 1030 Brussel. Hiernaast is het mogelijk om hen een e-mail te sturen via een online contactformulier of kan de klant de vestigingen opzoeken.

Belgacom en social media
Belgacom is nu op social media te vinden onder de naam Proximus. Hier kan de klant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het bedrijf en de nieuwste producten ontdekken. Volg hen op Facebook, Twitter, YouTube of hun eigen forum die zij speciaal hiervoor hebben opgezet. Heeft de klant directe vragen en zijn zij op zoek naar een snel en persoonlijk antwoord, dan kunnen zij het Belgacom telefoonnummer contacteren.

Belgacom Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Belgacom Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *