We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Base Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Base Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Base Company – Challenger op de Belgische Markt
Base Company is actief in mobiele telefonie op de Belgische markt en is sinds 1999 een echte uitdager. Het bedrijf heeft verschillende BASE-shops beschikbaar waar alle producten en diensten worden aangeboden. Hiernaast kan de klant dit ook online en via indirecte kanalen aankopen. Het BASE telefoonnummer is bijvoorbeeld opgezet om klanten hierbij te kunnen helpen. Het bedrijf is commercieel actief sinds 1999 in België en heeft ondertussen 824 medewerkers van 32 nationaliteiten. In 2014 had het een inkomen van €610.000.000. Er zijn 110 BASE-shops en 150 onafhankelijke BASE-dealers en online verkoopkanalen.

De missie van BASE
BASE company heeft als missie om door klanten gezien te worden als de meest betrouwbare mobiele telecomoperator en als een leider die de markt vorm geeft. Zij willen Mobile Centric zijn en geloven dat zij de beste klantenervaring op de markt kunnen bieden door de beste prijs-kwaliteitsverhouding en uitstekende service te bieden. Het 2G -netwerkt dat BASE biedt, dekt 99,9% van alle Belgen (bellen en sms-en), het 3G-netwerk dekt 99,86% van alle Belgen (mobiel internet) en het 3G Dual Carrier Netwerk dekt 86,35% van de Belgen en is tot tweemaal zo snel als 3G. Het supersnelle 4G dekt meer dan 88% van de Belgen. Voor vragen over de specifieke dekking die voor een klant beschikbaar is, kan de klant het BASE telefoonnummer bellen. Hiernaast is het de eerste operator die in België een fieldtest heeft uitgevoerd met LTE -advanced. Hierbij zijn snelheden behaald van 250 Mpbs.

BASE telefoonnummer contacteren
Base is te bereiken op verschillende nummers voor verschillende afdelingen. Wil de klant de receptie van het hoofdkantoor contacteren, dan kan dit op het nummer 0484 00 62 00. BASE Mobiele telefonie kan voor klantenvragen gratis bereikt worden op 1999 vanaf een BASE gsm-toestel of op 0486 19 1999 vanaf elk ander toestel en het buitenland. Dit BASE telefoonnummer kan 24 uur per dag worden bereikt op elke dag van de week. Hiernaast staan op de contactpagina meer telefoonnummers beschikbaar die de klant, afhankelijk van de reden, kan contacteren.

Alternatieve contactmethodes
Het hoofdkantoor van BASE is gevestigd in de Neerveldstraat 105, 1200 Brussel. Om het kantoor te bereiken kan de klant via de website een plan met een routebeschrijving downloaden. BASE is actief op Twitter via de link https://twitter.com/BASE_Company_nl, waar de klant op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws. Journalisten kunnen een speciaal BASE telefoonnummer kiezen voor vragen of opmerkingen: 0484 00 64 42, of een e-mail sturen naar [email protected]

Base Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Base Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *