Krijg snel hulp en hulp. Zoek niet verder, hier is Antwerp Water Works contact nummer!
Bienvenue sur phone-number.be. A partir d'aujourd'hui, vous pouvez enregistrer vos appels pour 30c par minute. Vous devez avoir la permission du payeur de facture pour continuer. Nous fournissons une connexion d'appel avec enregistrement avec 32702 numéros. Veuillez noter que les appels vers d'autres numéros d'accès (pas 32702) ne seront pas enregistrés et que nous ne sommes en aucun cas affiliés aux sociétés ou à la marque réelle répertoriée sur ce site. Vous devez avoir plus de 18 ans ou avoir la permission du titulaire du compte. service fourni par Halak Online Ltd.

Bel Antwerp Water Works Klantenservice Contact Telefoonnummer & sla op in het geheugen

Antwerp Water Works Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 12:00PM & 01:00PM - 04:00PM

Saturday

Sunday

De geschiedenis van AWW
Voorheen was Water-Link een Vlaams waterbedrijf dat tot eind augustus 2014 de bedrijven Antwerpse Waterwerken en Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen voor Watervoorziening overkoepelde. Het vroegere AWW heeft deze naam nu overgenomen. Water-link is nu een zuivere intercommunale die Antwerpen en een deel van de gemeente rondom Antwerpen voorziet van drinkwater. Hiernaast staat het bedrijf ook in voor onderhoud en vernieuwing van de riolering. Het zorgt voor de waterlevering en afvalverwerking van ongeveer 500.000 mensen. Via het dochterbedrijf INDUSS levert het ook water aan de industrie. AquaFlanders is het moederbedrijf waaronder Water-link valt. Voor vragen over het bedrijf is het AWW telefoonnummer opgezet.

De diensten van AWW
De Antwerpse Waterwerken begon als een gewone drinkwaterleverancier, maar is uitgegroeid tot één van de grootste industriële waterproducenten in de Benelux. Dit is slechts een onderdeel van de diensten die het bedrijf verleent. Het bedrijf biedt alle facetten van waterhuishouding aan, aan bedrijven zoals Pidpa, De Watergroep, Farys en het Nederlandse Evides. Via de tak INDUSS biedt het haar waterexpertise aan voor de internationale industrie. Zo helpen zij om op een duurzame en verantwoordelijke manier hun watercyclus te behouden. Samen met Aquafin beheert Water-link rio-link, het rioleringsnetwerk in Groot-Antwerpen, Boechout, Broechem, Edegem, Emblem, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Mortsel, Oelegem, Ranst, Schoten, Vremde en Zandvliet. Heeft een klant interesse in een van de diensten, dan kan het AWW telefoonnummer worden gebeld.

AWW Telefoonnummer
Water-Link heeft verschillende afdelingen waarmee de klant contact kan opnemen. Zo kan de klant een contactformulier invullen om via e-mail contact op te nemen over de meterstand, klantgegevens, facturering, betalen, verhuizen en klant worden, kwaliteit en aansluitingen. Na het selecteren van het onderwerp, kan de klant kiezen uit veelgestelde vragen. Staat de vraag er niet bij, dan kan het contactformulier ingevuld worden. Voor technische of administratieve vragen, kan de klant contact opnemen via het AWW telefoonnummer 078-35 35 09. De telefoonlijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Vragen, defecten en klachten
Wil de klant een defect of een probleem melden met een riool, dan kan dit via het rioolformulier. Problemen zoals een losliggend riooldeksel, verzakking van de wegdekking, een verstopte rioolkolk, onvoldoende waterafvoer in de straat na een regenbui, slechte afvoer van rioolwater aan de huisaansluiting, een verstopte gracht of uitgevoerde werken die niet voldoen.
De klantenbalie is te bezoeken op de Mechelsesteenweg 66, 2018 Antwerpen. Zij zijn geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagmiddag is de balie gesloten vanaf 12.00 uur.
Voor dringende technische interventies zoals buisbreuken of zware lekken, kan de klant dit 24 uur per dag melden op het AWW telefoonnummer 03-244 05 44. Klachten kunnen gemeld worden via het klachtenformulier op de website. De vraag wordt zo snel mogelijk behandeld.

Antwerp Water Works Klantenservice vermoeit je?

Deel met ons de ervaring van de Antwerp Water Works Australia Services (wachttijden, beleefdheid, professionaliteit, etc.), de prijs van retentiebevorderingen voor klanten en waardevolle tips voor alle klanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *