We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call AVIS Customer Services Contact Phone Number & save in memory

AVIS Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 12:00PM & 02:00PM - 05:00PM

Saturday

Close

Sunday

Close

Avis sinds 1946
In 1946 opende het vertrouwde en bekroonde merk Warren Avis voor het eerst zijn deuren op de luchthaven Willow Run in Detroit. Het opereerde met 3 auto’s en heeft sindsdien een lange innovatieve geschiedenis opgebouwd. Het was de eerste autoverhuuronderneming op een luchthaven en hiermee speelde Avis in op de naoorlogse reistrend. In 1953 begon het bedrijf zijn diensten uit te breiden aan de internationale markten van Europa, Canada en Mexico. In 1965 breidt het bedrijf zich verder uit naar de rest van de wereld en richt Avis Europe op, een divisie voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In een jaar tijd groeit het uit van nieuwkomer tot grootste autoverhuurbedrijf. Het bereikt een marktleiderspositie en begint met een uitbreiding naar de leasemarkt. Het bedrijf is ruim zeven jaar op een rij bekroond met de World Travel Award voor ’s werelds toonaangevende zakelijke autoverhuurbedrijf en tien keer op een rij met de Business Traveller Award voor beste autoverhuurbedrijf in Europa. Het bedrijf heeft ondertussen wereldwijd meer dan 5000 kantoren die te bereiken zijn via een Avis telefoonnummer.

De diensten van Avis
Avis doet zijn uiterste best om de klant te voorzien van een probleemloze en stressvrije autohuur. In het wagenpark kan een specifieke auto gekozen worden die onderverdeeld zijn op grootte (klein, middelgroot of groot) en op grootte van de groep (mini, compact, standaard en stationwagen). Verder kunnen bestelwagens gehuurd worden of auto’s voor zakelijke gebruik. Voor meer informatie over de beschikbare auto’s, kan het Avis telefoonnummer gecontacteerd worden.

Avis contacteren
Om de klanten een telefoontje te besparen, heeft het bedrijf veelgestelde vragen opgesteld. Hier kan de klant zelf zoeken naar een antwoord op de vragen. De onderwerpen zijn onderverdeeld in categorieën zoals het selecteren van een huurauto, brandstof, betalen, overige kosten, huurauto ophalen en overige vragen. Staat de vraag van de klant hier niet tussen, dan kan men contact opnemen met de klantendienst. Dit is mogelijk per e-mail via een beveiligd webformulier of via het Avis telefoonnummer.

Avis telefoonnummer
Avis heeft drie verschillende telefoonnummer beschikbaar gesteld om hen op te contacteren voordat de klant vertrekt. Voor reserveringen kan de klant het Avis telefoonnummer 070 22 30 01 bellen van maandag tot en met zondag van 07.00 tot 22.00 uur. Voor deze afdeling is ook het e-mailadres be.[email protected] beschikbaar. Voor de Travel Industry is het nummer 02 730 62 07 te bereiken of het e-mailadres [email protected] Hiernaast is het nummer voor Zakelijke verhuur 02 730 63 33 te contacteren of het e-mailadres [email protected] De 24-uurs pechhulp kan gebeld worden via 03 253 62 41. Na afloop van de reis kan de klant terecht bij de klantenservice op het nummer 02 730 62 11 van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

AVIS Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the AVIS Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *