Krijg snel hulp en hulp. Zoek niet verder, hier is Aquafin contact nummer!
Bienvenue sur phone-number.be. A partir d'aujourd'hui, vous pouvez enregistrer vos appels pour 30c par minute. Vous devez avoir la permission du payeur de facture pour continuer. Nous fournissons une connexion d'appel avec enregistrement avec 32702 numéros. Veuillez noter que les appels vers d'autres numéros d'accès (pas 32702) ne seront pas enregistrés et que nous ne sommes en aucun cas affiliés aux sociétés ou à la marque réelle répertoriée sur ce site. Vous devez avoir plus de 18 ans ou avoir la permission du titulaire du compte. service fourni par Halak Online Ltd.

Bel Aquafin Klantenservice Contact Telefoonnummer & sla op in het geheugen

Aquafin Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Aquafin – het bedrijf
Het Vlaamse Gewest heeft Aquafin in 1990 opgericht om de rioolwaterzuiveringsinfrastructuur te financieren, te exploiteren en verder uit bouwen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Aartselaar en heeft meer dan 1000 werknemers, die ook verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van vragen via het Aquafin telefoonnummer. Het bedrijf had eind 2014 287 waterzuiveringsinstallaties, 1.472 pompstations en bergzinkingsbekkens en 5.505 kilometer aan leidingen.

Zuivering van water
Het huishoudelijke afvalwater van de gemeentelijke riolen worden in verzamelriolen opgevangen en naar de zuiveringsinstallaties vervoert. Daar wordt het volgens Europese en Vlaamse normen behandeld. Het bedrijf berekent de kosten voor de werking en de uitgevoerde infrastructuur werken door via de drinkwatermaatschappijen aan de drinkwaterverbruiker. Dit is een principe die door Europa wordt aangemoedigd. Goed beheer van de zuiveringsinfrastructuur en innovatie zijn termen waar Aquafin voor staat. Verder biedt het bedrijf zijn diensten aan voor de uitbouw en het beheer van het gemeentelijke stelsel en richt Aquaplus NV zich als dochterbedrijf in het binnenland vooral op de exploitatie van industriële zuiveringen die aan de Europese richtlijnen voldoen. Vragen over de werkwijze van het bedrijf, kunnen gesteld worden via het Aquafin telefoonnummer.

Aquafin telefoonnummer
Aquafin heeft een aantal manieren opgezet om het mogelijk te maken voor de klant om contact op te nemen. Particulieren kunnen vragen stellen over de infrastructuur op het Aquafin telefoonnummer 03 450 45 45. Deze lijnen zijn geopend op alle werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur. Voor andere vragen kan het nummer 03 450 45 11 worden gecontacteerd en in het geval van nood 0800 16 603. Als alternatief kan de klant ook een contactformulier invullen om via e-mail contact op te nemen. Bedrijven kunnen het hoofdkantoor contacteren op het nummer 03 450 45 11 of een e-mail sturen naar [email protected] Verder kan een zakelijke klant contact opnemen voor support over de noodaansluitingen op RWZI of over de facturatie.

Alternatieve contactgegevens
Technische partners hebben toegang tot verschillende contactgegevens. Zo is het hoofdkantoor te bereiken op het Aquafin telefoonnummer 03 450 45 11 of het e-mailadres [email protected] Via de website heeft de zakelijke klant ook toegang tot adressen van rioolwaterzuiveringsinstallaties, support voor de afvoer van bemalingswater naar rioleringen en toegang tot de kennisbank. Via de website kunnen studenten informatie krijgen over studie, eindwerk, doctoraat, technische info en raadpleging bibliotheek. Ook kunnen zij een stage- of infopakket aanvragen. De pers kan de afdeling Communicatie contacteren op het nummer 03 450 46 23 of de pressroom bezoeken.

Aquafin Klantenservice vermoeit je?

Deel met ons de ervaring van de Aquafin Australia Services (wachttijden, beleefdheid, professionaliteit, etc.), de prijs van retentiebevorderingen voor klanten en waardevolle tips voor alle klanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *