We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Amazon Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Amazon Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Amazon
Het Amerikaanse ecommercebedrijf Amazon is opgericht in 1994 door Jeff Bezos. Het bedrijf was oorspronkelijk gestart om boeken te verkopen, maar later werd dit uitgebreid naar andere producten. Het was een van de eerste grote bedrijven die goederen verkocht via het internet. Het bedrijf is ondertussen internationaal uitgegroeid en heeft nevenvestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Japan en China. Deze landen hebben allemaal een gelokaliseerde klantendienst die te bereiken is via het Amazon telefoonnummer. Het logo van Amazon bestaat uit de naam en een pijl die van de A naar Z wijst. Dit stelt zowel een glimlach voor, als dat er mee aangeduid wordt dat men hier van a tot z kan winkelen. In 2014 maakte het bedrijf een omzet van $88,89 miljard en een verlies van 241 miljoen.

Het aanbod van Amazon
Op de website van het ecommercebedrijf kan men ontzettend veel verschillende producten kopen en verkopen. De producten worden onderverdeeld in categorieën, zodat de website erg gebruiksvriendelijk is voor de kopers. Deze categorieën bestaan onder andere uit app & games, boeken, beauty, auto’s, computers, Kindle Store, dvd & Blu-ray, elektronica en nog veel meer. Ook heeft Amazon de Kindle uitgegeven waarop gebruikers e-boeken kunnen downloaden en lezen, en apps en spellen kunnen downloaden. Veel apps en boeken zijn gratis, terwijl voor andere kosten betaald moeten worden. Voor iedere aankoop is het voor een koper mogelijk om een beoordeling achter te laten, zodat de verkoper en de aankoop aan de hand van een sterrensysteem beoordeeld wordt. Voor vragen over de werkwijze van het bedrijf, kan het Amazon telefoonnummer gecontacteerd worden.

Amazon telefoonnummer
De klantendienst is beschikbaar via live chat, telefoon en e-mail. Het Amazon telefoonnummer dat de gebruiker dient te contacteren is afhankelijk van het land waar de gebruiker zich bevindt. Hiernaast is het mogelijk om zelf antwoorden te vinden op vragen in de uitgebreide hulppagina’s van Amazon. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, zijn de vragen onderverdeeld in categorieën: bestellingen, betalingen, terugsturen en terugbetalingen, cadeaubonnen, rekeninggegevens en het beheer van adressen. Kan de gebruiker de vraag niet oplossen in deze onderwerpen, dan kan alsnog het Amazon telefoonnummer gecontacteerd worden.

Alternatieve hulp van Amazon
Amazon is actief op verschillende social mediakanalen, zoals Facebook, Twitter en hun eigen Amazon blog. Als alternatief voor het Amazon telefoonnummer, is het ook mogelijk om de klantendienst op deze kanalen te contacteren. Voor vragen per e-mail kan de gebruiker op de pagina met contactgegevens terecht. Na het selecteren van het onderwerp in het keuzemenu, kan de gebruiker aangeven om welke aankoop het gaat. Herkent Amazon de details van de aankoop, dan wordt een antwoord of suggestie gegeven. Lukt het de gebruiker niet om op deze manier het probleem op te lossen, dan kan het Amazon telefoonnummer gecontacteerd worden.

Amazon Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Amazon Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

4 Comments

 1. Gary maari

  Beste vorige week dinsdag werd een pakje wat ik de vrijdag had besteld aan. Het pakje was open en het boek was er uit ik heb het geweigerd en de pakjesdienst zei dat jullie contact zouden opnemen helaas heb ik jullie nog niet gehoord.

 2. Van Bost Lambert

  Beste,
  Daar ik geen e-mail adres kan vinden om u te laten weten dat er een fout in mijn adres zit moet ik het via deze weg eens proberen.
  Het gaat om bestelling 305-0734728-6858762. Wat is er fout aan mijn leveringsadres.. de straatnaam ontbreekt en die is: Ernest Claesstraat 47, wil u dit aan de desbetreffende dienst laten weten, dank u.

 3. marjan

  ik hen bestelijg geplaats om çfeb en bezorg datum was é&feb maar ik heb tot en met nu niet otvangen en nu ik will gewoon mijn geld terug ;

 4. marjan

  ik hen bestelijg geplaats om 9feb en bezorg datum was 21feb maar ik heb tot en met nu niet otvangen en nu ik will gewoon mijn geld terug ;

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *