We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Airbnb Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Airbnb Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Het begin van Airbnb
Airbnb is opgericht in 2008 en gevestigd in San Francisco. Deze betrouwbare community-marktplaats wil mensen de mogelijkheid geven om unieke accommodaties te adverteren, ontdekken en boeken online via mobiele telefoon of tablet van waar dan ook ter wereld. Deze accommodaties zijn beschikbaar in 190 landen en 34.000 steden. Wereldwijd worden er meer dan 2.000.000 accommodaties aangeboden waaronder meer dan 1400 kastelen. Het totaal aantal gasten bedraagt meer dan 60.000.000. Vanaf de oprichting in 2008 zijn er meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt via Airbnb. Het is niet mogelijk om deze boekingen te bevestigen via een Airbnb telefoonnummer en daarom is de website erg gebruiksvriendelijk gemaakt.

Overnachten via Airbnb
Airbnb biedt unieke mogelijkheden om wereldwijd accommodaties te boeken. Om de ervaring zo uniek mogelijk te maken, is het niet alleen mogelijk om in hotels, hostels en b&b’s te boeken, maar ook kastelen, privé-eilanden, boomhuizen en bij mensen thuis kan de klant een unieke ervaring boeken. Van Europese wereldsteden zoals Londen, Barcelona, Wenen en Kopenhagen tot wereldwijde bestemmingen zoals de U.S., Australië en Japan. Het boeken van de reizen kan volledig via de website. Hiervoor is het niet nodig om een Airbnb telefoonnummer te bellen.

Airbnb telefoonnummer en hulp
Bovenaan de webpagina kan de klant op het tabblad Help klikken voor steun bij vragen of problemen. Allereerst wordt de klant aangeboden om de hulponderwerpen bij de veelgestelde vragen te bekijken. In de zoekbalk kan een trefwoord ingevoerd worden of er worden een aantal suggesties gegeven. Hiernaast is er een overzicht te vinden van populaire onderwerpen zoals Voorbereiden op de reis, Reservering aanpassen/ annuleren, Een probleem melden, Betalingen & Betaald worden, Recensies, Je profiel bewerken, Reservering boeken en Vooraf-goedkeuren/ Speciale aanbiedingen. Ook aan de linkerkant is een keuzemenu waar de klant kan kiezen uit verschillende onderwerpen. Alle accommodatie kan geboekt worden via de website, hiervoor is het niet nodig om telefonisch contact op te nemen via een Airbnb telefoonnummer.

Airbnb op social media
Om meer hulp te ontvangen, dient een klant volledig in te loggen of aan te melden voor een account. Heeft de klant een reserveringsbevestiging ontvangen, dan staat hier een Airbnb telefoonnummer in die de klant kan contacteren. Hiernaast is het mogelijk om Airbnb via social media te volgen op Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube en Instagram. Hiernaast zijn er op de website verschillende blogs aanwezig, waarbij de reiziger de ervaringen van andere reizigers kan meemaken en tips kan opdoen. Ook is het mogelijk voor de klant om zelf zijn of haar ervaring te delen.

Airbnb Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Airbnb Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

11 Comments

 1. Caroline Mathys

  I have a very urgent question.
  I want to rent an apartment in Ghent , Lange Violettestraat 155 , Belgium.
  For that, I have to pay 1200 euro including 2 months rent and 1 month security deposit.
  Because this is a lot of money and I want to be sure of the security of it.
  Can you please cheque if the owner David Létourneau is a client of Airbnb?
  So we can be sure that our agreement is true.
  See the confirmation below, including a bank account in Italy.

  I hope you will quickly respond,
  My regards
  Caroline

  1. Kristof Timmermans

   Hey Caroline

   Do you have any information about David Letourneau? Because I’ve booked an appartement in Antwerp from David but I’ve been scammed. I can’t reach him since the 19th of July

 2. Brigitte van Nieuwenhove

  Mijn mobiel werkt op windows, ik krijg de berichten binnen maar kan niet antwoorden

 3. Hector de paepe

  Hello
  I tray to make contact with Airbnb about a problem with the owner in Bangkok. Also to get contact with airbnb go’s verry difficult. Please mail my to finisch the problem

 4. Gunter De Clercq

  Waarom wordt mijn recensie, die ik in eer en geweten heb gepubliceerd, niet geplaatst???

 5. Gunter De Clercq

  Hallo, slapen jullie of wat?
  4 dagen later en geen antwoord!
  Wat een onbetrouwbare site, zeg!
  Toch misschien Test-Aankoop inschakelen…

 6. Stefanie

  I cancelled one appartment and the host of an appartment cancelled on me. The total amount paid was 300 euro but still haven’t recieved anything and it has been over a month. Can sombedy help me? Maybe I missed a step. Or should I call Airbnb?

  Thank you.

 7. Karen klomers

  I have a very urgent question.
  I want to rent an apartment in Ghent , Francisco ferrelaan 11/101, Belgium.
  For that, I have to pay 1000 euro including 1months rent and 1 month security deposit.
  Because this is a lot of money and I want to be sure of the security of it.
  Can you please cheque if the owner Yasmina lamme is a client of Airbnb?
  So we can be sure that our agreement is true.
  See the confirmation below, including a bank account in Italy.

 8. Sylvie Goeminne

  Mijn locatie staat verkeerd op de kaart, al mijn verhuurders lopen verkeerd. Ik kan dit niet zelf wijzigen, of ik moet een nieuwe advertentie plaatsen… Mijn adres is niet veranderd, het staat gewoon verkeerd op de kaart. wie kan mij helpen? En hoe geraak ik in contact met AirBNB per mail?

 9. DIRK DOBBELAERE

  I TRY TO BOOK A ROOM IN KEULEN WITH TIZIANA BUT MY PAIEMENT GET REFUSED FOR 4 TIMES, THERE IS MONEY ON MY ACCOUNT, WHY IS MY PAIEMENT REFUSED

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *