Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Ageas Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Ageas Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Ageas – het bedrijf
Ageas is een Belgische verzekeringsmaatschappij die is opgericht in 1990. Momenteel staat het onder leiding van Bart de Smet. De hoofdkantoor staat in Brussel, België, en biedt werk aan ongeveer 13.000 mensen. De groep is internationaal actief in Europa en Azië en heeft een aantal grote filialen in het buitenland. Hieronder vallen bijvoorbeeld Ageas UK en F&B Insurance Holdings. Het bedrijf had het bedrijf een omzet van 11,7 miljard euro in 2013 met een winst van 569 miljoen. Tot 2008 was Ageas bekend onder de naam Fortis Holding en behoorde het tot het moederbedrijf Fortis Bank. Dit is in 2008 echter opgesplitst en Ageas staat nu helemaal los van Fortis. Het Ageas telefoonnummer schakelt door naar de uitstekende klantendienst die de klant graag helpt bij vragen en problemen.

Ageas – de diensten
Ageas bestaat uit de volgende diensten: AG Insurance (75%), Ageas Insurance International (100%) en Royal Park Investments (45%). Ageas helpt klanten bij het beheren, voorkomen en verzekeren van risico’s door een uitgebreid aantal diensten aan te laten sluiten op de huidige wensen en behoeften van de klant. Het bedrijf heeft langetermijncontracten afgesloten met belangrijke partners over de hele wereld op de markten van financiële instellingen en distributeurs. Voor meer informatie over de diensten, of om gebruik te maken van deze diensten, kan de klant contact opnemen met het Ageas telefoonnummer.

Ageas telefoonnummer
Aangezien Ageas verschillende diensten biedt, heeft het ook verschillende Ageas telefoonnummers opgezet om zijn klanten snel en efficiënt hulp te bieden. De klant kan kiezen uit 4 regio’s: België, het Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa en Azië. Voor België kan de klant kiezen uit AG Insurance en AG Real Estate. Het Ageas telefoonnummer voor AG Real Estate is +32(0) 2 557 57 11. Voor AG Insurance kan het nummer 0032 2 664 81 11 gecontacteerd worden of een e-mail kan gestuurd worden naar [email protected]

Overige afdelingen contacteren
Op social media is het bedrijf te volgen op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Hier blijft de klant op de hoogte van het laatste nieuws. Verder kan de klant kiezen om contact op te nemen met verschillende diensten. Voor Investor Relations kunnen 5 personen gecontacteerd worden voor vragen of suggesties, of het online contactformulier kan ingevuld worden. Voor mediazaken kan contact opgenomen worden met Michaël Vandenbergen op het Ageas telefoonnummer 02 557 57 36 of de e-mailadressen [email protected] of [email protected] Leden van de Ageas club kunnen online een contactformulier invullen.

Ageas Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Ageas Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

[fbcomments]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *