We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call AG Real Estate Customer Services Contact Phone Number & save in memory

AG Real Estate Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Over AG Real Estate
AG Real Estate is een grote vastgoedgroep in België en een vastgoeddochter van de grootste Belgische verzekeringsgroep AG Insurance. Het ontwikkelt, financiert en beheert openbare parkeergarages en biedt een uitstekende klantendienst aan via het AG telefoonnummer. Het bedrijf is opgericht in 1824 en is vanaf het begin af aan al actief in het investeren van vastgoed onder de naam AG Insurance. In 1990 fuseerde de bedrijven AG en Amev/VSB en maken ze onderdeel uit van de Fortis Groep. In 2000 verandert de naam dan ook naar Fortis AG. In 2002 kocht Fortis Real Estate de groep Bernheim-Comofi. Deze groep was actief in parkeerbeheer, vastgoedontwikkeling, assetmanagement en property management. Hierdoor heeft Fortis groep ook zijn activiteiten kunnen uitbreiden. Op 22 juni 2009 werd de Fortis Groep ontmanteld en wijzigde Fortis Insurance Belgium van naam. De maatschappij ging verder onder de naam AG Insurance, terwijl Fortis Real Estate in 2010 veranderde naar AG Real Estate.

De diensten van AG Real Estate
AG Real Estate is actief op drie gebieden: vastgoedvermogensbeheer, vastgoedontwikkeling en het beheer van openbare parkeergarages. Is een klant op zoek naar een partner voor de ontwikkeling en bouw van een nieuw pand of nieuwe woning, dan kan de klant met AG een mogelijke samenwerking bespreken. Het bedrijf sluit partnerschappen af met investeerders, vastgoedontwikkelaars, toekomstige huurders en overheden. Zij richten zich op de markten van België, Luxemburg en Frankrijk. Voor een eventuele samenwerking neemt de klant contact op via het AG telefoonnummer.

AG telefoonnummer
AG is voor vragen over de diensten en services op verschillende manieren te bereiken. Op de contactpagina kan gekozen worden uit de optie ‘AG Real Estate’ en ‘Dienst aan huurders’. Is de klant geïnteresseerd in ‘AG Real Estate’, dan kan hier online een contactformulier ingevuld worden waarop de klant in het kort zijn vraag omschrijft. Het bedrijf neemt vervolgens contact op met de klant op de contactgegevens die de klant heeft ingevoerd. Hiernaast is het mogelijk om het AG telefoonnummer 0032 2 609 86 00 te contacteren, of direct een e-mail te sturen naar [email protected] Het adres waar het bedrijf te vinden is, is Kunstlaan 58, 1000 Brussel. Voor diensten aan huurders is het mogelijk om met verschillende contactpersonen contact op te nemen. De klant heeft hierbij keuze uit gemengde projecten, kantoren, opslagplaatsen, residentieel en winkelvastgoed.

Gebruik maken van hun diensten
Heeft de klant interesse in de diensten van AG Real Estate, dan is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen via het AG telefoonnummer. De klant kan ook op de website verschillende informatie vinden om na te gaan of het bedrijf bij hun wensen past. Zo is het mogelijk om voltooide en lopende projecten te bekijken en is een portfolio opgezet van verschillende projecten. Wil de klant meer informatie hierover, of de optie verder bespreken, dan neemt de klant gerust contact op via het AG telefoonnummer.

AG Real Estate Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the AG Real Estate Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *