Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call EDF Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

EDF Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

De groep EDF
De groep EDF is internationaal actief in de grotere landen van Europa en bouwt steeds meer aan haar aanwezigheid in de Verenigde Staten. Het bedrijf investeert met drie prioriteiten in een duurzame industriële groei. De drie prioriteiten zijn: de ontwikkeling van hernieuwbare energieën, wereldleider zijn op het gebied van nucleaire vernieuwing en overal ter wereld diensten te ontwikkelen om zijn positie als marktleider in Europa te versterken. Over de hele wereld heeft het bedrijf 158.161 medewerkers die via het EDF telefoonnummer laat zien dat het kennis van zaken heeft en zich verzamelt rond drie sleutelwaarden: respect, solidariteit en verantwoordelijkheid. Zij zetten zich in voor duurzame ontwikkeling, met name klimaatverandering en biodiversiteit, toegang tot energie en territoriaal nabijheid en een bijdrage aan het debat over duurzame ontwikkeling. Hiernaast heeft het bedrijf een budget apart gezet van €650 miljoen voor 2100 personen in Frankrijk die onderzoek uitvoeren naar het verminderen van CO2-uitstoot door het gebruik van alternatieven voor fossiele brandstoffen, het ter beschikking stellen van nieuwe technologieën en het verbeteren van de veiligheid van elektrische netwerken.

EDF Belgium
EDF Luminus heeft de commerciële activiteiten van EDF Belgium overgenomen. Aan 1,7 miljoen gasten verkoopt het bedrijf elektriciteit en gas aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit betekent dat het een commercieel marktaandeel heeft van 20%. Verder is het actief op de internationale en internationale energiemarkten als aan- en verkoper van gas en elektriciteit. Om een persoonlijke dienst te leveren aan zijn klanten biedt het raad op maat aan voor een rationeler energieverbruik en beter beheer hiervan. Hiervoor is het team te bereiken op het EDF telefoonnummer.

EDF telefoonnummer
Via de website is het mogelijk voor de klant om contact op te nemen via het contactformulier. De klantendienst neemt contact op met de klant na behandeling van het contactformulier. Het hoofdkantoor is te vinden in de Markiesstraat, 1000 Brussel. Het EDF telefoonnummer voor de maatschappelijke zetel is 02 229 19 50 en het faxnummer is 02 218 50 24. Hiernaast is het e-mailadres [email protected] beschikbaar. De klantendienst in Hasselt is bereikbaar op het nummer 078 15 02 10 en de klantendienst in Luik is te contacteren op 078 15 51 00.

EDF en Social media
Om zijn grote klantenkring op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten, is het bedrijf actief op social media. Klanten kunnen het bedrijf volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+. Via deze kanalen is het ook mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst. Het snelste is natuurlijk wel om contact op te nemen via het EDF telefoonnummer.

EDF Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the EDF Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *